Portarii vor să schimbe mingea de la CM2018: “Nimeni nu reuşeşte să-i înţeleagă traiectoria. O să avem mari probleme”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
24/03/2018, 16:28
Portarii vor să schimbe mingea de la CM2018: “Nimeni nu reuşeşte să-i înţeleagă traiectoria. O să avem mari probleme”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Portarii care vor apăra la Campionatul Mondial din 2018 au început să critice mingea oficială a competiţiei, la fel cum s-a întâmplat în ultimii ani. Goalkeeperii echipelor naţionale s-au plâns în trecut de celebra Jabulani de la Cupa Mondială din Africa de Sud, iar acum a venit rândul celebrei mingi Telstar , folosită în trecut şi la Mondialul din 1970.

Marc-Andre ter Stegen, Pepe Reina şi  David De Gea au fost printre primii care au contestat balonul de la turneul final din 2018. “Se putea şi mai bine. Se mişcă foarte mult. Cred că, înainte de Mondiale, trebuie să ne obişnuim cu acest balon şi să încercăm să-l controlăm în cel mai bun mod posibil”, a declarat ter Stegen.  De Gea a fost şi el surprins de minge după Spania – Germania 1-1: “E cu adevărat foarte ciudat”, a spus portarul spaniol.

Pep Reina vrea să schimbe mingea

Portarul celor de la Napoli este cel mai dur contestatar al mingii şi vrea să fie schimbată:  “Ar trebui să o schimbe, încă e timp. Face lucruri ciudate, are un zbor incontrolabil. Pariez că la Mondiale, cu un astfel de balon, vor fi cel puţin 35 de goluri din afara careului. Nimeni nu reuşeşte să-i înţeleagă traiectoria. Noi, portarii, vom avea mari probleme”, a spus Reina.

Închide ×