Hotnews

Ministerul Apărării din Rusia: NATO atrage Rusia spre o nouă cursă a înarmării

O oficialitate din Ministerul Apărării de la Moscova susţine că, prin toate acţiunile pe care le întreprinde, NATO ar putea să provoace Rusia să intre într-o nouă cursă a înarmării....
16.06.2015 | 16:00
Ministerul Apărării din Rusia: NATO atrage Rusia spre o nouă cursă a înarmării
ADVERTISEMENT

O oficialitate din Ministerul Apărării de la Moscova susţine că, prin toate acţiunile pe care le întreprinde, NATO ar putea să provoace Rusia să intre într-o nouă cursă a înarmării. Putin: In 2015 vor fi adaugate in arsenalul nuclear inca 40 de rachete balistice ce pot trece prin orice sistem anti-racheta.

Ministrul adjunct al Apararii de la Moscova, Anatoly Antonov, a acuzat marti NATO ca incearca sa atraga Rusia intr-o noua cursa a inarmarii, informeaza agentia de stiri RIA, preluata de Reuters, citată de hotnews.ro.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Vladimir Putin a declarat ca Rusia isi va mari anul acesta arsenalul nuclear cu peste 40 de rachete balistice intercontinentale, capabile sa patrunda si prin cel mai avansat tehnologic sistem de aparare anti-racheta.

Ministerul rus de Externe a criticat luni planul NATO de a instala echipamente militare suplimentare in state est-europene, inclusiv in Romania, exprimand speranta ca ratiunea va prevala pentru a nu se ajunge la “o confruntare militara” cu “consecinte grave“, iar Pentagonul intentioneaza sa stationeze armament greu, intre care tancuri, precum si 5.000 de militari in cateva state est-europene si in tarile baltice

ADVERTISEMENT

Sursă: www.romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri