Ministerul Sănătăţii: GĂRZILE din afara programului de lucru vor fi plătite SEPARAT, de la 1 august

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
24/07/2016, 14:50
Ministerul Sănătăţii: GĂRZILE din afara programului de lucru vor fi plătite SEPARAT, de la 1 august

Condiţiile de muncă şi de plată ale medicilor din România suportă multe îmbunătăţiri, iar misiunea MS este să le pună în practică în cel mai scurt timp posibil – este reacţia Ministerului Sănătăţii la nemulţumirile din sistem.

”Ministerul Sănătăţii afirmă clar şi răspicat: condiţiile de muncă şi de plată ale medicilor din România suportă multe îmbunătăţiri, iar misiunea instituţiei noastre este să le pună în practică în cel mai scurt timp posibil.

În nota obişnuită de deschidere manifestată faţă de medici, de pacienţi şi de reprezentanţii acestora, vineri a avut loc o întâlnire de lucru cu ‘Solidaritatea Sanitară’, în care au fost discutate aceste probleme”, precizează MS.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×