ADVERTISEMENT
Sporturi

Ministerul Sănătății promovează campania de vaccinare cu Halep: “Să fim responsabili ca Simona!”

Autor: Marian Popovici | 06.01.2021 | 09:14
Ministerul Sănătății promovează campania de vaccinare cu Halep:
Simona Halep Sursa: hepta.ro

Simona Halep este una dintre cele mai influente sportive din România. Jucătoarea de pe locul 2 WTA a transmis un mesaj puternic în timpul sărbătorilor spunând că sigur că se va vaccina pentru că își dorește ca viața să revină rapid la normal.

ADVERTISEMENT

Ministerul Sănătății derulează în aceste zile o amplă campanie de vaccinare anti-COVID-19, iar Simona Halep este unul dintre numele mari prin intermediul cărora Ministerul încearcă să îi convingă pe români că vaccinarea este necesară și nu produce efecte secundare.

Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci și un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că știe cum se simte această boală.

ADVERTISEMENT

Ministerul Sănătății promovează campania de vaccinare cu Halep: “E nevoie să fim responsabili”

«Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie», a spus Simona. Cu toții noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile și oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate.

Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona”, se arată în mesajul postat de Minister.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost infectată cu noul coronavirus în luna octombrie a anului trecut, însă din fericire simptomele campioanei noastre au fost ușoare. Pe 9 noiembrie, Halep a anunțat că s-a vindecat de COVID-19 și le-a mulțumit cadrelor medicale de la Matei Balș pentru sprijinul acordat.

ADVERTISEMENT

Simo: “Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului”

Campioana noastră a avut ulterior și un mesaj pentru cei care sunt sceptici cu privire la existența noului coronavirus:

“Am mai auzit astfel de păreri şi nu sunt de acord cu ceea ce aud, pentru că eu am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Mi-a fost teamă la început mai mult decât acum, dar boala există. Cine nu crede greşeşte, din punctul meu de vedere.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Oamenii de la Matei Balş m-au ajutat foarte mult şi m-au susţinut pe toată perioada şi probabil şi de aceea am trecut mult mai uşor peste această problemă”, a afirmat Simona Halep potrivit Digisport.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!