Ministerul Transporturilor anunță începerea proiectului celui de-al doilea inel de centură al Bucureștiului

Ana Chivu    Catalin Nae   
în HotNews
08/05/2019, 21:15
Ministerul Transporturilor anunță începerea proiectului celui de-al doilea inel de centură al Bucureștiului GALERIE FOTO
Ministerul Transporturilor, anunț despre centura Capitalei FOTO: HEPTA.RO

Ministrul Transporturilor a anunțat că începe proiectul celui de-al doilea inel de centură al Capitalei! Răzvan Cuc a făcut o serie de declarații despre o parte a proiectului care are în vedere centura Bucureștiului.

Ministrul Transporturilor anunță începerea proiectului celui de-al doilea inel al centurii București

Anunțul începerii proiectului mult așteptat s-a făcut public în cursul serii de marți, 7 mai, la Antena 3. Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a oferit mai multe detalii despre o parte a proiectului ce urmează a fi finalizat. Acesta a susținut că primii 40 de kilometri sunt în faza studiului de fezabilitate. Lucrările au început deja pe centură. Acesta reprezintă principalul proiect în comun al Ministerului Transporturilor cu Primăria București.

“În momentul de față, Bucureștiul are nevoie de o nouă Centură și în 2017 am lansat Centrua București la profil de autostradă și iată că deja s-au semnat două loturi, pe o porțiune de aproximativ 40 de kilometrii, la care vom demara execuția și proiectarea în acest an. Deci lucrurile s-au mișcat.Proiectele pentru centura existentă în momentul de față, vorbim de centura pe Nord și pe Sud însumează 600 de milioane. Avem bani alocați, avem constructori, iar eu voi sta și voi monitoriza ca aceștia să-și facă treaba conform prevederilor contractuale“, declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, despre proiectul celui de-al doilea inel al centurii Capitalei.

Ministerul Transporturilor anunță începerea proiectului celui de-al doilea inel al centurii Capitalei
Răzvan Cuc ministrul Transporturilor
Sursa Foto: Facebook

Răzvan Cuc: “Doresc să termin cât mai repede aceste obiective”

“Antreprenorii străini să facă bine și să învețe un lucru, că sunt în România și trebuie să respecte, pe de o parte, termenele contractuale, așa cum și le-au asumat. Și, nu în ultimul rând plata subcontractorilor români, dacă nu voi proceda așa cum am procedat și pe alte obiective, voi rezilia contractele și, sper, ca în cele din urmă să pot trece și această ordonanță care practic vine să ajute diminuarea termenelor pentru realizarea obiectivelor. Nu este un moft de-al meu, ci dorința de-a termina aceste obiective mult mai repede”, a declarat Răzvan Cuc.

Închide ×