Ministerul Apărării Naţionale şi cel al Economiei, conduceri noi. Ceremonie fără fast la Cotroceni!

Ministerul Apărării şi cel al Economiei au de marţi o nouă conducere. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Mihai Fifor la MApN şi pe cel de numire a lui Gheorghe Şimon...
12.09.2017 | 18:56
Ministerul Apararii Nationale si cel al Economiei conduceri noi Ceremonie fara fast la Cotroceni
ADVERTISEMENT

Ministerul Apărării şi cel al Economiei au de marţi o nouă conducere. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Mihai Fifor la MApN şi pe cel de numire a lui Gheorghe Şimon la Ministerul Economiei. Cei doi au depus jurământul de învestitură, la Cotroceni, în prezenţa şefului statului, a preşedinţilor celor două Camere ale parlamentului şi membrilor Cabinetului Tudose. La final, preşedintele Klaus Iohannis s-a retras, fără a face declaraţii, alături de Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi cu premierul Mihai Tudose.

“Comitetul Executiv Naţional a făcut două propuneri către primul ministru, respectiv Mihai Fifor la Apărare, iar la Economie, domnul Gheorghe Şimon. Aseară l-am sunat pe preşedinte, era normal să se întâmple. Discutam de doi membri CSAT, două posturi importante iar împreună cu Mihai Tudose l-am informat. (…) Preşedintele a spus că trebuie să se închidă rapid aceasta situaţie”, declara preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Miniştri noi la MApN şi Economie, după demisia lui Ţuţuianu

La remarca jurnaliştilor ca la Apărare a fost numit un filozof, iar la Economie un inginer mecanic, Dragnea a replicat: “Gheorghe Şimon a făcut o facultate foarte grea, PCN, cred că-l ajută să fie un ministru al Economiei bun. Mihai Fifor are o experinţă destul de veche, am lucrat cu el în anii trecuţi cred că va fi un ministru al Apărării foarte bun”, a spus Dragnea.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale a rămas neocupată după demisia lui Adrian Ţuţuianu. MApN a emis un comunicat prin care spunea că militarii nu îşi vor primi banii la timp, la o zi după ce premierul Mihai Tudose declara în Parlament că economia României este campioana creşterilor din Uniunea Europeană.

ADVERTISEMENT
Şi-au dus fetiţa de 11 luni la un spital din Iaşi pentru o...
Şi-au dus fetiţa de 11 luni la un spital din Iaşi pentru o răceală. Când au consultat-o, medicii au decis să sune imediat la poliţie
Ce a spus Buzatu după ce a luat geanta plină cu bani. „Sărut...
Ce a spus Buzatu după ce a luat geanta plină cu bani. „Sărut mâna, Emil. Încă o dată îți mulțumesc, că eram pe drojdie!”
Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a fost implicat într-un accident...
Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a fost implicat într-un accident rutier: ”Înțelegere pe ce?”
Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident. Abia acum...
Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident. Abia acum s-a aflat, după 10 ani de chin
Cât câștigă un bucătar din Sri Lanka la București: „Sunt foarte buni, dar...
Cât câștigă un bucătar din Sri Lanka la București: „Sunt foarte buni, dar dificili“. Ce sumă încasează lunar
DOLIU IMENS în România: ANDREEA MARIN...
DOLIU IMENS în România: ANDREEA MARIN...
Pățania unui bucureștean care ajunge la Chișinău prima oară: „Ca prostul, am întrebat...
Pățania unui bucureștean care ajunge la Chișinău prima oară: „Ca prostul, am întrebat dacă pot să plătesc cu cardul”
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Pericolul de la vinul care fermentează. Nu vă apropiați de butoaie
Pericolul de la vinul care fermentează. Nu vă apropiați de butoaie
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000...
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a devenit virală pe rețelele de socializare
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar...
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar Pescobar jură că nu e nimic între ei: E mâna mea dreaptă!
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?