News

Miniștrii PSD, taifun pe rețelele de socializare împotriva liberalilor! Acuze dure la adresa partenerilor de coaliție

Miniștrii PSD au făcut un adevărat taifun pe rețelele de socializare împotriva liberalilor în ultima perioadă. Social democrații n-au ezitat o clipă și și-au pus la respect partenerii de guvernare
23.11.2021 | 12:58
Ministrii PSD taifun pe retelele de socializare impotriva liberalilor Acuze dure la adresa partenerilor de coalitie
Miniștrii PSD, taifun pe rețelele de socializare împotriva partenerilor de coaliție din PNL. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Partidul Național Liberal a bătut palma cu Partidul Social Democrat, dar între cele două formațiuni nu a existat o clipă de liniște. Încă de la primele momente ale coaliției, oamenii lui Marcel Ciolacu au atacat la baionetă. În tot acest timp, liberalii lui Cîțu s-au transformat în încasatori șefi.

Pe rețelele de socializare a fost o adevărată explozie de acuze. Liderii PSD și-au călcat în picioare partenerii de guvernare și i-au atacat pe fiecare subiect posibil în parte. Klaus Iohannis, președintele susținut de PNL nu a scăpat nici el de contrele social democraților.

ADVERTISEMENT

Miniștrii PSD, taifun pe rețelele de socializare contra liberalilor!

Unul dintre cei mai importanți oameni din PSD care au acceptat să intre în cabinetul lui Nicolae Ciucă este Sorin Grindeanu. Fost premier, acesta nu are o activitate mare pe facebook, însă, chiar și așa, ultimele postări n-au însemnat decât atacuri la adresa USR-ului și PNL-ului.

Mesajul postat de Sorin Grindeanu. Sursa foto – facebook

„Ceea ce nu înțelege deloc #FlorinCîțu este că minciunile și postările triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni nu țin loc nici de #măsuridesprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de #soluții pentru milioanele de români, cu venituri #înghețate, dar cu prețuri din ce în ce mai mari la utilități, combustibili și alimente”, nota în urmă cu doar câteva luni Grindeanu.

ADVERTISEMENT

Între timp, cei doi fac parte din aceeași echipă, una care trebuie să guverneze România. Postările fostului premier social democrat n-au dispărut însă de pe rețelele de socializare.

Adrian Câciu a preluat Ministerul Finanțelor, dar în ultimele luni a scos la lumină mai multe greșeli făcute de liberali în domeniu. Culmea, Câciu l-a atacat tot pe Florin Cîțu, liderul liberalilor.

ADVERTISEMENT

Ce postări au avut social democrații despre partenerii din PNL

Vasile Dîncu a preluat MApN-ul, însă până la momentul zero între cele două partide, acesta i-a terfelit pe liberali pe toate canalele posibile.

„Halucinant. Azi, în România. Premierul României spune aceste cuvinte: Suntem foarte aproape de momentul în care toți românii vor simți bunăstarea.

ADVERTISEMENT
Postarea lui Vasile Dîncu la adresa liberalilor. Sursa foto – facebook

Deja începem să simțim bunăstarea. Avem resurse pe care le-am investit fără să creștem deficitul. Toate acestea se văd”, scria Dîncu la finalul lunii octombrie când cele două formațiuni încă nu bătuseră palma.

Cum îl ataca Marius Budăi pe Rareș Bogdan. Sursa foto – facebook

Marius Budăi va fi noul ministru al Muncii, dar în urmă cu doar câteva săptămâni, acesta râdea de liberali. Rareș Bogdan a fost ținta lui Budăi, după ce fostul jurnalist anunța triumfător că negocierile dintre PNL și PSD vor avea loc oriunde, dar nu în sediul social democraților.

Cum i-au ridiculizat social democrații pe liberali

Dacă Gabriela Firea a părut mai concentrată pe bâlbele lui Nicușor Dan și Alexandru Rafila a postat despre sănătate, Lucian Romașcanu l-a luat la țintă pe șeful statului. Adică omul în fața căruia merge să depună jurământul.

Schimbul de imagini făcut de Lucian Romașcanu. Sursa foto – facebook

Numit ministru al Culturii, Romașcanu a avut setat ca imagine principală pe pagina de Facebook mesajul România Eșuată. Pus în temă de gafă, acesta a renunțat pe repede înainte la fotografie și a trecut la una în care România celebra centenarul. Se întâmpla în 2018.

Ceva mai cuminți în postări s-au dovedit Marius Humelnicu, numit ministru al Economiei, dar și Adrian Chesnoiu de la Agricultură.

Marcel Ciolacu și atacurile îndreptate spre PNL. Sursa foto – facebook

În schimb liderul Marcel Ciolacu nu a stat prea mult pe gânduri și a avut mai multe postări dure la adresa liberalilor. „Guvernarea de dreapta a dus țara în haos. Tot acest bâlci sinistru al PNL și USR trebuie să înceteze. PSD are 100 de măsuri pentru a stabiliza România. Orice discuție despre guvernare, cu premier PSD, trebuie să plece de aici”, se lăuda Ciolacu înainte de a merge la negocieri cu echipa lui Florin Cîțu.

ADVERTISEMENT