Sport

Ministrul Apărării năruiește visul lui Gigi Becali de a juca în Ghencea. „Nu avem un contract cu clubul FCSB!”

Vasile Dîncu (60 de ani), ministrul Apărării, a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să evolueze pe stadionul „Steaua”, în ultima etapă din Casa Pariurilor Liga 1.
27.04.2022 | 18:10
Ministrul Apararii naruieste visul lui Gigi Becali de a juca in Ghencea Nu avem un contract cu clubul FCSB
Vasile Dîncu, ministrul Apărării, a promis că va ajuta echipa de fotbal Steaua să promoveze în prima ligă
ADVERTISEMENT

FCSB vrea să-și dispute ultimul meci, din actualul sezon de Casa Pariurilor Liga 1, cel cu CFR Cluj, pe stadionul „Steaua”. Chiar Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat că formația roș-albastră va face o cerere în acest sens.

Ministrul Apărării năruiește visul lui Gigi Becali de a juca în Ghencea

Vasile Dîncu susține că MApN nu are niciun contract cu FCSB de închiriere a stadionului „Steaua”, astfel că formația patronată de Gigi Becali nu poate primi un răspuns, în acest moment, cu privire la solicitarea de a evolua pe arena din Ghencea.

ADVERTISEMENT

„Nu are nicio legătură cu biografia mea, cu faptul că sunt din Cluj. Problema ține de oportunitățile pe care le avem în acest moment de disponibilitatea stadionului, nu faptul că echipa lui Becali, care se revendică de la Steaua, trebuie să joace pe acest stadion.

Nu avem un contract cu clubul FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Deci din acest punct de vedere, nu putem da un răspuns acum. Poate că încă nu este niciun eveniment în acea dată, dar nu am discutat cu conducerea clubului pentru asta și nu știu care e situația.

ADVERTISEMENT

Când va fi cazul, o să vedem ce evenimente avem, dacă avem.

Domnul Becali nu închiriază stadioane, dar probabil că ar putea închiria unde vrea. Probabil că trebuie și cei care sunt proprietari aici să accepte acest lucru.

E o problemă care ține și de suporterii Stelei, de toată comunitatea care înseamnă Steaua, care a dat mulți campioni mondiali și sigur că vocea acestei comunități este importantă pentru oricine.

ADVERTISEMENT

Nu am auzit că ar fi investit cineva aici. Eu sunt cel care a pus în proiect acest stadion și nici căpitanul de la FCSB sau alt căpitan. A investit statul român în acest stadion, prin CNI. Cine revendică acest stadion este poporul român.

Nu eu iau hotărârile cine intră pe Ghencea din Liga 1, sunt chestiuni comerciale, cred, care țin de program. Eu înțeleg lobby-ul pe care îl face FCSB, dar nu e chiar așa, nu reacționează chiar toată lumea din țara asta pentru că cineva vorbește la TV.

ADVERTISEMENT

Asta e o chestiune administrativă, se ia pe bază de raționamente pragmatice, valorice, sau de altă natură, dar nu emoționale. Nu țin cu nimeni, eu sunt din Bistrița, nu sunt nici de la CFR, nici de la Dinamo”, a declarat Vasile Dîncu.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!