Ministrul Apărării nu uită de Becali! Anunţul care-l va enerva pe finanţatorul Stelei

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
25/07/2016, 17:29
Ministrul Apărării nu uită de Becali! Anunţul care-l va enerva pe finanţatorul Stelei

Mihnea Motoc, ministrul Apărării, a vorbit în cadrul ceremoniei de premiere a unor sportivi de la CSA Steaua care vor merge la Olimpiadă de la Rio.

Anunţul făcut de ministrul Apărării nu va fi pe placul lui Gigi Becali, finanţatorul Stelei.

“Avînd în vedere istoria bogată şi palmaresul Clubului Sportiv al Armatei “Steaua” nu ar fi de neconceput unirea disciplinelor sportive într-o nouă categorie distinctă de forţe din Armata României”, a spus Mihnea Motoc, ministrul Apărării.

“Trebuie să ne gîndim la acest lucru în viitor pentru că a voastră contribuţie este absolut notabilă la ceea ce înseamnă Armata României, cum se impune ea în conştiinţa noastră, a românilor. Steaua dă un sfert din sportivii români care compun lotul olimpic şi face acest lucru neabătut şi neîntrerupt la fiecare dintre ediţiile jocurilor olimpice desfăşuate pînă în prezent”, a spus Motoc, conform romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×