Life

Ministrul Culturii, impresionat de filmul Teambuilding: ”O comedie de succesul lui ”Nea Mărin miliardar” al generaţiei de astăzi”

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a văzut și el filmul Teambuilding și a fost impresionat de întreaga peliculă, pe care o numește o comedie de succes.
14.01.2023 | 15:48
Ministrul Culturii impresionat de filmul Teambuilding O comedie de succesul lui Nea Marin miliardar al generatiei de astazi
Ce spune Lucian Romașcanu, ministrul Culturii, despre filmul Teambuilding. Sursă foto: hepta, captură foto / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul Teambuilding a apărut în cinematografe anul trecut și s-a bucurat de un succes impresionant.

Ce spune ministrul Culturii despre comedia Teambuilding

De asemenea, filmul poate fi urmărit și pe Netflix, iar nu puțini sunt cei care l-au văzut. Pe de altă parte, au fost și păreri contra, care nu au fost prea încântate de comedie. 

ADVERTISEMENT

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, în schimb, a făcut o cu totul altă remarcă. Acesta a fost invitat la emisiunea Insider Politic, unde a recunoscut că a văzut filmul Teambuilding.

Potrivit acestuia, filmul este ”probabil o comedie de succesul lui «Nea Mărin miliardar» al generaţiei de astăzi”.

ADVERTISEMENT

Lucian Romașcanu nu a făcut vreo altă remarcă la adresa filmului, adică nu a spus dacă a fost un film bun sau rău, adăugând că oricine îl vede poate să judece singur pelicula.

”Noi probabil că aveam nevoie de o comedie după «Nea Mărin miliardar» care să ne scoată din casă şi să mergem la film.

ADVERTISEMENT

Sunt exagerări de limbaj, sunt poate exagerări privind viaţa din corporaţie, dar este un film al tinerilor pentru tineri şi nu trebuie să ne ascundem după deget.

Din punctul meu de vedere, cine porneşte această discuţie o porneşte – cred şi vreau să fiu scuzat dacă exagerez – pentru faptul că e un mesaj pe care te poţi urca. E un film ca oricare altul, la care, dacă vrei să dai bani, dai, dacă nu vrei să dai bani nu dai”, a spus ministrul, la emisiunea Insider Politici de la Prima Tv.

ADVERTISEMENT

Lucian Romașcanu, despre finanțarea filmelor de către stat

Lucian Romașcanu a mai adăugat că România are nenumărate filme premiate la festivaluri internaționale, însă un film care să aibă succes la public se face după o altă rețetă, dar și cu un alt mesaj.

El a adus din nou în discuție filmul Teambuilding, dar și Miami Bici care a fost la rândul său un mare succes la lansare.

Ministrul a mai adăugat că nu poate critica pe nimeni în materie de cultură când vine vorba de diversitatea de filme care există.

Printre altele, Lucian Romașcanu a mai fost întrebat și dacă astfel de filme comerciale ar trebui să fie finanțate de stat, prin Centrul Naţional al Cinematografiei.

În acest sens, el a precizat că resursele sunt relativ limitate, iar în mod normal, CNC merge pe zona filmului de artă, așa că filme precum Teambuilding cel mai probabil nu întrunesc condițiile pentru a putea fi finanțate.

Amintim că în ultima perioadă au apărut nenumărate critici la adresa filmului Teambuilding. Inclusiv Micutzu, dar și scenaristul filmului au avut câteva reacții acide în acest sens. 

ADVERTISEMENT
Tags: