News

Ministrul de interne, Lucian Bode, și primarul Emil Boc, vizită de lucru la Untold. „Suntem partenerii celor care înțeleg să se comporte civilizat”

Ministrul de interne, Lucian Bode, și primarul Emil Boc au fost prezenți sâmbătă seara la festivalul Untold unde au verificat modul în care cei 1.000 de polițiști asigură ordinea
07.08.2022 | 10:34
Ministrul de interne Lucian Bode si primarul Emil Boc vizita de lucru la Untold Suntem partenerii celor care inteleg sa se comporte civilizat
Lucian Bode alături de Emil Boc la Untold. Sursa foto: Facebook/ Lucian Bode
ADVERTISEMENT

Ministrul Lucian Bode, alături de Emil Boc, a fost prezent în centrul de comandă de unde angajații din structurile MAI asigură ordinea la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, Untold.

Lucian Bode și Emil Boc, vizită de lucru la Untold

În penultima noapte a festivalului Untold de la Cluj-Napoca, ministrul de interne, Lucian Bode, împreună cu primarul Emil Boc au făcut o vizită de lucru la festivalul Untold, acolo unde circa 1.000 de angajați din structurile MAI sunt însărcinați cu păstrarea ordinii publice.

ADVERTISEMENT

Ministrul Lucian Bode a publicat câteva poze și din centrul de comandă al MAI de la festival, susținând că autoritățile au adoptat o strategie pro-activă menită a preveni evenimentele nedorite care ar putea umbri desfășurarea festivalului.

„Pe parcursul celor patru zile de festival, structurile MAI au fost și vor fi alături de zecile de mii de participanți pentru protecția și siguranța lor.

ADVERTISEMENT

Din centrul de comandă dar și din mijlocul celor care petrec, situația se prezintă bine și este atent monitorizată.

Le mulțumesc celor peste 1.000 de angajați din cadrul structurilor noastre pentru modul profesionist de abordare, pentru implicare și acțiunea integrată în gestionarea evenimentelor de acest fel.

ADVERTISEMENT

A fost aplicat și de această dată modelul pro-activ de acțiune pentru a preveni incidentele nedorite și pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică. În aceste zile suntem partenerii celor care înțeleg să se comporte civilizat și să respecte legea”, a scris Lucian Bode pe pagina sa de Facebook.

A fost a treia noapte albă la rând pentru tinerii veniţi pe Cluj Arena, acolo unde 100.000 de oameni au dansat şi au cântat pe ritmurile celor de la BUG Mafia, pentru ca în final, seara să se încheie cu concertul susținut de David Guetta, devenit un obişnuit al festivalului.

ADVERTISEMENT

„Distracția continuă, aici, la Cluj-Napoca”

Până acum, în cele trei zile de festival, nu au fost semnalate incidente majore, iar ministrul Lucian Bode a venit cu un mesaj prin care i-a îndemnat pe tinerii prezenți la festival să continue să se distreze, însă fără a ajunge la excese.

Acesta a precizat că desfășurarea în bune condiții a festivalului Untold, devenit un eveniment de brand pentru țara noastră, reprezintă o preocupare majoră pentru toate autoritățile statului.

„Desfășurarea în condiții de siguranță a acestui eveniment care a devenit un brand pentru țara noastră și care pune România pe harta marilor festivaluri internaționale de muzică, este o carte de vizită importantă pentru noi toți: autorități, organizatori, participanți.

Distracția continuă, aici, la Cluj-Napoca, la #UNTOLD, și ea nu trebuie să însemne excese!

Echilibrul, măsura și respectul sunt compatibile cu voia bună și distracția! Le mulțumesc celor care au înțeles acest lucru și care se bucură decent de acest festival”, a mai scris Lucian Bode pe pagina sa de Facebook.

 

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde