Fotbal intern

Ministrul Dezvoltării promite că lucrările la stadioanele Steaua și Giulești vor fi „accelerate”

26.02.2019 | 21:18
Ministrul Dezvoltării a anunțat starea construcției stadioanelor Steaua (foto) și Giulești

Euro 2020 este chiar după colț, iar lucrările pentru infrastructura sportivă necesară pentru găzduirea competiției sunt vizibil întârziate. Cu toate acestea, Ministrul Dezvoltării promite că se va lucra în ritm „accelerat” pentru ca stadioanele Steaua și Giulești să fie gata la timp.

Astfel, aflat la o întâlnire cu Gică Popescu, consilierul onorific al premierului, Ministrul Dezvoltării și Administrației Publice, Vasile Daniel Suciu a spus următoarele: „Este extrem de important să urmărim termenele şi să verificăm în mod constant stadiul şi calitatea execuţiei lucrărilor la aceste obiective, atât pentru a ne respecta angajamentele asumate faţă de UEFA, cât şi pentru a beneficia de baze sportive moderne, sigure şi eficiente, care să ridice Bucureştiul la un nivel de infrastructură sportivă similar cu cel al marilor orașe europene”, a declarat ministrul Suciu.

Ministerul Dezvoltării a aprobat începerea lucrărilor la stadioanele Steaua și Giulești

Ministrul Dezvoltării a emis emis luni ordinul de începere a lucrărilor de execuţie la stadionul Steaua. Noua arena din Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri, iar valoarea lucrărilor va fi de aproximativ 64,5 milioane de euro. Pentru stadionul Giuleşti „Valentin Stănescu”, s-a emis marți ordinul de începere a demolării. După reconstrucţie, noua arena a Rapidului va beneficia de 14.000 de locuri. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 29 milioane de euro.

Primele imagini cu stadionul Rapid în timp ce este demolat. ??

Gepostet von Rapid Bucuresti – Alte Sporturi am Dienstag, 26. Februar 2019

În schimb, stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf” urmează a fi reabilitat, modernizat și transformat într-un Centru sportiv de excelență, cu o capacitate de 8.207 locuri. Valoarea lucrărilor va depăși 24 milioane de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri