Ministrul Educaţiei, avertisment dur înainte începeri noului an şcolar

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/08/2016, 15:33
Ministrul Educaţiei, avertisment dur înainte începeri noului an şcolar

Avertisment al ministrului Educaţiei, privind modul în care se fac numirile directorilor, prin detaşare, în şcolile din anumite judeţe.

Într-o postare pe Facebook, Mircea Dumitru atrage atenţia inspectorilor şcolari generali că trebuie să aibă în vedere doar competenţele şi integritatea persoanelor. În caz contrar, ministrul spune că va trimite corpul de control să verifice unele sesizări primite în acest sens.

“Voi lua măsuri ferme în situaţiile în care inspectorii şcolari numesc directorii pe alte criterii”, a mai precizat ministrul Mircea Dumitru, în postarea sa de pe Facebook.

Acesta mai spune că urmează să demareze concursurile pentru directorii unităţilor de învăţământ. Ministrul speră în acest fel să se pună capăt unor practici care, spune acesta, au afectat profund şcoala.

sursa: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×