News

Ministrul Ion Ștefan, zis ”Grindă”, imită gesturile premierului Ludovic Orban. Imaginile, devenite virale. Video

24.07.2020 | 14:59
Ministrul Ion Stefan zis Grinda imita gesturile premierului Ludovic Orban Imaginile devenite virale Video
Ministrul Ion Ștefan, zis ”Grindă”, imită gesturile premierului Ludovic Orban. Imaginile, devenite virale. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Ministrul Dezvoltării Ion Ștefan, zis și ”Grindă”, a fost în centrul atenției la ultima acțiune a premierului Ludovic Orban.

Joi, la Constanța, subalternul lui Orban a fost ”one-man show” la o conferință de presă, în timpul căreia a jucat rolul umbrei premierului.

ADVERTISEMENT

Probabil din dorința de a-l copia pe șeful său și de a vedea cum e să fi premier, Ștefan a imitat aproape fiecare mișcare a acestuia.

Ion Ștefan, ministrul ”Grindă”, imită gesturile premierului Ludovic Orban

Show de comedie pe scena politică internă, cu ministrul ”Grindă” și premierul Orban în prim-plan. Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administrației a fost surprins în timp ce îi imita gesturile premierului Ludovic Orban, în timpul unei conferințe de presă de la Constanța.

ADVERTISEMENT

După ce și-a terminat discursul privind lucrările de modernizare a Cazinoului din orașul de la malul Mării Negre, Ion Ștefan s-a așezat în spatele premierului Orban, iar de aici până la minutele de stand-up comedy nu a mai fost decât un pas.

Ministrul ”Grindă” a început să-i imite gesturile superiorului său, chiar în repetate rânduri. La un moment dat, după ce-l atinge pe Orban, Ștefan pare că-și dă seama de gesturile incontrolabile și începe să-și scuture mâinile.

ADVERTISEMENT

”Grindă” nu e la prima gafă remarcabilă

Până la episodul mimei de la Constanța, Ion Ștefan a devenit celebru deja pentru declarații sale care au stârnit deseori zâmbete. Porecla de ”Grindă” i se trage după ”gafa” cu casa de 910 metri pătrați, care ar fi ieșit aşa de mare dintr-o greșeală.

Odată intrat în Guvernul Orban, Ion Ștefan a rupt norii, pe partea comediei. Invitat la Realitatea Plus, ministrul Dezvoltării a oferit câteva declaraţii fabuloase.

ADVERTISEMENT

Acesta s-ar fi plâns că laptopurile pe care le folosesc angajaţii din minister sunt prea mici. Mai mult, el le-a făcut subalternilor săi o caracterizare halucinantă: “ei sunt oameni, au CNP şi ei, sunt oameni ca şi noi cu mâini şi cu picioare, cu ochi (…) se nasc sau sunt născuţi, vin la servici, se trezesc dimineaţa”.

Apoi, în luna mai, a făcut o declarație ciudată privind tema școlilor cu toalete în curte. ”Mâine vom construi acum. Prin semnarea acestor… Mâine, ceea ce am putea putea face mâine facem astăzi. Construim acum mâine. Când vorbim despre toaletele din curtea școlii într-adevăr suntem într-o direcție corectă și bună”, a spus ministrul Dezvoltării.

ADVERTISEMENT