News

Ministrul Lucian Bode, fără mască la UNTOLD. Reacția Europol: „Legea în România se împarte între jmecheri și fraieri”

Ministrul de Interne a fost surprins fără mască la festivalul UNTOLD.
12.09.2021 | 22:38
Ministrul Lucian Bode fara masca la UNTOLD Reactia Europol Legea in Romania se imparte intre jmecheri si fraieri
ADVERTISEMENT

Ministrul de Interne Lucian Bode a stat la festivalul Untold fără mască de protecție. Acesta a avut mască doar în pozele oficiale, susține Sindicatul Europol.

Sindicatul polițiștilor Europol a avut o reacție acidă după acest episod. Pe pagina de Facebook a sindicatului a fost publicată o fotografie în care ministrul de Interne, Lucian Bode, apare fără mască la festivalul organizat la Cluj.

ADVERTISEMENT

„Asta pentru că legea în România se împarte între jmecheri și fraieri”, scriu cei de la Europol în postarea de pe rețeaua de socializare. Masca de protecție este obligatorie pentru toți cei care sunt prezenți la UNTOLD.

Ministrul Lucian Bode, fără mască la UNTOLD. „Ce răspuns ar trebui să ofere un polițist cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii”

„Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor “wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție.

ADVERTISEMENT

Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între “jmecheri” și “fraieri”.

Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor.

ADVERTISEMENT

După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă”, se arată în postarea Sindicatului Europol.

Regulile festivalului UNTOLD. Lucian Bode a fost surprins fără mască

75.000 de persoane au putut participa zilnic la evenimentul organizat la Cluj între 9 și 12 septembrie.

ADVERTISEMENT

Masca de protecție este obligatorie pentru toți cei care sunt prezenți la festivalul UNTOLD.

Au avut acces la festival persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore

De asemenea au fost prezente și persoanele cu rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore.

ADVERTISEMENT
Tags: