Ministrul Mediului: Sute de tone de deşeuri ilegale au fost descoperite la graniţă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
18/07/2016, 12:01
Ministrul Mediului: Sute de tone de deşeuri ilegale au fost descoperite la graniţă

Autoritatile romane au reusit sa opreasca la granita 16 transporturi de deseuri ilegale din Germania, Austria si Ungaria, care ar fi trebuit sa ajunga la mai multi agenti comerciali din Romania, a declarat, luni, ministrul Mediului, Cristiana Pasca Palmer.
“E o buna realizare a autoritatilor, pentru ca am reusit sa stopam 16 transporturi, nu din Italia, ci din Germania, Austria si Ungaria. Cele mai multe din Germania.

A fost o surpriza pentru noi. Au fost 16 transporturi, aproape 300 de tone de deseuri ilegale care s-au incercat sa se introduca in tara, sub codul de deseu verde, deseu valorificabil, dar de fapt printr-o colaborare foarte buna pe care am solicitat-o intre Garda Nationala de Mediu si autoritatile vamale, transporturile au fost oprite, au fost verificate si s-a vazut ca, de fapt, in acei peleti nu era ceea ce era declarat in hartii”, a spus Palmer.

Sursa: protv.ro

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×