Ministrul Muncii, audiat la DIICOT, în dosarul orfelinatelor

Mirela Apostol   
in Hotnews
18/07/2016, 19:25
Ministrul Muncii, audiat la DIICOT, în dosarul orfelinatelor

Ministrul Muncii, Dragoş Pâslaru, este audiat la DIICOT, în dosarul orfelinatelor, după ce a declarat că există suspiciuni de trafic de copii în anumite instituţii de acest gen.

“În cursul zilei de 18 iulie, ministrul Muncii a avut o întâlnire cu conducerea DIICOT, la cererea sa. Cu această ocazie, s-au discutat căi şi mijloace de îmbunătăţire a colaborării inter-instituţionale între cele două instituţii şi s-a reiterat faptul că niciun fel de informaţii privitoare la cursul unor anchete aflate în derulare nu pot fi făcute publice până la finalizarea acestora”, se arată într-un comunicat de presă

Ministrul Muncii a declarat, duminică, la Digi 24, că există suspiciuni de trafic de persoane şi prostituţie în instituţii ale statului care găzduiesc minori.

“Din păcate am încă nişte cazuri în zona de sud-est a ţării unde există suspiciuni de trafic de persoane şi prostituţie legate de instituţiile care găzduiesc copiii în numele statului. E vorba de instituţii ale statului în care este suspiciunea că a fost trafic de copii. Există această suspiciune, sunt anchete (…). Acest tip de abuzuri se întâmplă în mai multe locuri din ţară”, spunea Dragoş Pîslaru.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 2-0! Gabriel Jesus dublează avantajul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×