Ministrul Muncii, audiat la DIICOT, în dosarul orfelinatelor

Ministrul Muncii, Dragoş Pâslaru, este audiat la DIICOT, în dosarul orfelinatelor, după ce a declarat că există suspiciuni de trafic de copii în anumite instituţii de acest gen.

"În cursul zilei de 18 iulie, ministrul Muncii a avut o întâlnire cu conducerea DIICOT, la cererea sa. Cu această ocazie, s-au discutat căi şi mijloace de îmbunătăţire a colaborării inter-instituţionale între cele două instituţii şi s-a reiterat faptul că niciun fel de informaţii privitoare la cursul unor anchete aflate în derulare nu pot fi făcute publice până la finalizarea acestora", se arată într-un comunicat de presă

Ministrul Muncii a declarat, duminică, la Digi 24, că există suspiciuni de trafic de persoane şi prostituţie în instituţii ale statului care găzduiesc minori.

"Din păcate am încă nişte cazuri în zona de sud-est a ţării unde există suspiciuni de trafic de persoane şi prostituţie legate de instituţiile care găzduiesc copiii în numele statului. E vorba de instituţii ale statului în care este suspiciunea că a fost trafic de copii. Există această suspiciune, sunt anchete (...). Acest tip de abuzuri se întâmplă în mai multe locuri din ţară", spunea Dragoş Pîslaru.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET