News

Ministrul Sportului, gafă legată de naționala U21. Bogdan Matei nu a știut cine este căpitanul tricolorilor

Autor: Daniel Șuta | 28.06.2019 | 10:39
Ministrul Sportului, gafă legată de naționala U21. Bogdan Matei nu a știut cine este căpitanul tricolorilor
Ministrul Sportului a făcut o gafă legată de Naționala U21. Sursa foto: Youtube

Ministrul Sportului a făcut o gafă legată de naționala U21. Bogdan Matei nu a știut să spună cine este căpitanul tinerilor fotbaliști care au jucat aseară cu Germania (scor 2-4). Matei s-a eschivat când a fost întrebat cine este căpitanul echipei și a numit jucătorul său preferat, Ianis Hagi, pentru a ieși din bucluc.

Ministrul Sportului nu a știut cine e căpitanul naționalei U21

Ministrul Tineretului și Sportului a aflat apoi de la reporteri de Ionuț Radu, despre care a spus că acum două luni nu știam nimic, iar acum știe. „Am spus-o și am întrebat în momentul în care am fost întrebat ce jucător prefer, răspunsul meu a fost unul singur: Ianis Hagi.

Nimeni altcineva nu mă interesează și rămân cu aceeași părere. Ianis Hagi este jucătorul meu numărul 1 preferat”, este declarația făcută de Bogdan Matei pentru Digi 24.

Florinel Coman a fost dezamăgit de meciul de aseară. Sursa foto: PRO TV

Florinel Coman: „A fost dezamăgire”

Ieri, după terminarea meciului, jucătorul de la FCSB Florinel Coman a vorbit cu lacrimi în ochi despre eliminarea României de la EURO și a precizat că echipa a fost pregătită pentru a câștiga. A recunoscut în același timp puterea adversarei, căci la ora actuală Germania reprezintă o forță uriașă în fotbalul european.

Cele două goluri din faze fixe care au făcut diferența și au transformat o seară plină de speranță în tristețe nu i-au demoralizat complet pe jucătorii români, ba dimpotrivă, de acum ambiția va fi și mai mare. Florinel Coman a spus că a simțit dezamăgire la finalul meciului și că a fost convins, alături de colegii săi de teren, că vor câștigat partida cu Germania.

„A fost dezamăgire. Ne gândeam că putem câştiga în această seară şi să mergem în finală. Din păcate am întâlnit o echipă foarte bine organizată pe ambele faze, ne-au pus probleme şi din păcate am pierdut meciul”, a spus ieri Coman.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!