News

Ministrul Sportului, implicat într-un accident rutier, lângă Buzău. Ce spune sindicatul despre incident. Foto

Ministrul Sportului, implicat într-un accident rutier, lângă Buzău. Sunt aduse acuzații grave.
15.06.2021 | 17:53
Ministrul Sportului implicat intrun accident rutier langa Buzau Ce spune sindicatul despre incident Foto
ADVERTISEMENT

Ministrul Eduard Novak ar fi fost implicat într-un accident rutier în ziua de duminică, în apropiere de Buzău.

Informațiile arată că mașina Ministerului Tineretului și Sportului a fost implicată într-un carambol petrecut din cauza carosabilului plin de apă, ca urmare a ploilor care au avut loc.

ADVERTISEMENT

Ministrul Eduard Novak, implicat într-un accident

A fost pusă o frână și mai multe mașini s-au ciocnit din cauza condițiilor de mers. Una dintre mașinile lovite am fost cea a Ministerului Tineretului și Sportului.

Cel care conducea acest autovehicul ar fi fost chiar ministrul Eduard Novak, conform Sindicatului Național Sport și Tineret. Sunt aduse acuzații grave ministrului.

ADVERTISEMENT

Sursa citată care spune că acesta nu ar fi încheiat o înțelegere amiabilă cu ceilalți participanți la trafic implicați în acest carambol.

Mașina a fost dusă la service și refuzată de aceste, din lipsa actelor

Poliția nu a intervenit la incident pentru că nu a fost solicitată și nu a fost nevoie de intervenția acesteia. Ulterior, șoferul a fost trimis cu mașina la un service pentru a fi reparată.

ADVERTISEMENT

„Poliția nu a intervenit la acest accident. Probabil a fost o constatare amiabilă și în acest caz nu se raportează”, a transmis IPJ Buzău.

Mașina ar fi fost refuzată de cei de la acel service, pentru că nu avea actele necesare care să arate acel accident care s-a produs.

ADVERTISEMENT
Mașina Ministerului, după accident
Mașina Ministerului, după accident. Sursa foto: SNST

Apoi, mașina a fost parcată în subteran la Ministerul Tineretului și nu pe locul în care este parcată de obicei, la vedere, din încercarea de a se ascunde acest accident rutier, conform Sindicatului Național Sport și Tineret.

„Se pare că nu a folosit nici faptul că ”au sunat niște telefoane”, service-ul nu a acceptat să primească mașina fără actele obligatorii în caz de accident.

Nu este clar dacă ulterior a fost făcută procedura, cine a declarat până la urmă accidentul și cine și-a asumat vina, șoferul sau ministrul?”, a transmis sursa.

Mașina ministrului Sportului
Mașina ministrului Sportului. Sursa foto: SNST

Șoferul, obligat să recunoască vina în locul ministrului?

Mai mult, Andy Nagy, liderul Sindicatului Național Sport și Tineret a spus că este posibil ca șoferul să fi fost obligat să admită că el a fost la volan.

„Miniștrii vin și pleacă, ei pun salariații să facă diferite lucruri și cei care trag sunt angajații. Ori lucrul ăsta nu poate rămâne așa, nu poate fi tras la răspundere șoferul pentru o chestie pe care nu a făcut-o.

Să fie pus să declare că a fost el, când n-a fost el, că a condus, când n-a condus. Sperăm să nu se ajungă acolo”, a spus Andy Nagy, liderul Sindicatului.

Până acum, ministrul Eduard Novak nu a avut nicio reacție în acest caz.

ADVERTISEMENT