Fotbal intern

Ministrul Sportului, mesaj de încurajare pentru Universitatea Craiova: ”Fiți o nouă ‘generație maxima’”

04.08.2020 | 00:12
Ministrul Sportului mesaj de incurajare pentru Universitatea Craiova Fiti o noua generatie maxima
ADVERTISEMENT

Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, a transmis un mesaj de încurajare pentru jucătorii echipei Universitatea Craiova, după ratarea titlului.

Elevii lui Cristiano Bergodi au fost învinși acasă de CFR Cluj, scor 1-3, în finala campionatului și au ratat șansa de a aduce un nou titlu în Bănie după o pauză de 29 de ani.

ADVERTISEMENT

Oltenii au suferit enorm atât pe teren, cât și în afara lui, acolo unde fanii Craiovei au trăit la maxim, din păcate, „drama unei mari iubiri”.

Mesaj emoționant de la ministrul Sportului pentru Universitatea Craiova

”Sunt mândru de voi, Universitatea Craiova, de faptul că ați luptat până la ultimul meci, că ați crezut în voi”, a fost mesajul postat de ministrul Sportului, Ionuț Stroe, pe contul de Facebook, după ce Universitatea Craiova a ratat titlul.

ADVERTISEMENT

”A fost o ediție de campionat atipică, știu cât efort ați depus să reveniți în antrenamente, să vă intrați în formă cât mai repede, să jucați meciuri cu tribunele goale, fără susținerea celor care vă sunt alături.

Indiferent de rezultatul din această seară, sunteți campionii inimilor noastre, sunteți cei care ne fac de fiecare dată să visăm, sunteți ‘campioana unei mari iubiri’. Luați atât ce a fost bun, cât și ceea ce a fost mai puțin bun în acest sezon și priviți cu încredere înainte, ne așteaptă o luptă nouă.

ADVERTISEMENT

Indiferent de controverse, Craiova, toți oltenii și suporterii voștri din țară sunt cu voi! Fiți o nouă ‘generație maxima’ pentru Craiova, e timpul!”, a mai scris ministrul Stroe.

La rândul său, președintele oltenilor, Sorin Cârțu, i-a felicitat pe cei de la CFR Cluj și se gândește deja laa sezonul viitor: ”Asta e, nu avem ce să facem. Ne doare, dar trebuie să ne gândim ce facem pentru ediția care vine. Pentru campionatul viitor încercăm să ne luăm toate măsurile ca să fim mai constanți, să câștigăm titlul.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să fac o analiză a jocului. Ei au fost mai buni decât noi. S-a simțit lipsa lui Bancu, e un jucător important pentru noi. Păcat, pentru că la 1-0 ar fi fost bine să exploatăm mai bine jocul”.

ADVERTISEMENT
Tags: