News

Ministrul Transporturilor, ultimatum pentru modernizarea autostrăzii: “Dacă nu termină într-o lună vor fi demişi”

12.05.2019 | 21:44
Ministrul Transporturilor ultimatum pentru modernizarea autostrazii Daca nu termina intro luna vor fi demisi

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc și directorul general CNAIR Narcis Neaga au rămas cu un gust amar, după ce au verificat duminică stadiul lucrărilor de reparație a părții carosabile pe podul de peste râul Argeș, de la km. 36 al autostrăzii A1 București – Pitești.

Ministrul Răzvan Cuc amenință constructorul care ar trebui să modernizeze A1 cu demiterea

Ministrul s-a declarat foarte nemulțumit de stadiul lucrărilor și a amenințat că dacă într-o lună nu va fi finalizată lucrarea, directorul care se ocupă de proiect va fi demis, la fel ca și constructorul care va fi obligat să părăsească șantierul de la Autostrada A1.

”Am strâns comisia aici, se întâlnesc, le-am dat termen, vin cu soluția, constructorul are termenul lui nou și să finalizeze ce au de făcut (…) Noi nu avem week-end în infrastructură. Singurul lucru care îi va susține în funcții, în perioada mandatului meu, va fi munca pe care o vor depune.

Ministrul Cuc spune ca va renunta la constructor, daca proiectul nu este finalizat intr-o luna

Directorul din Ministerul Transporturilor care se ocupăde proiect are la dispoziție o lună pentru finalizarea proiectului

Dacă cineva are impresia că are alte conexiuni sautostradaau alte relații sau că eu voi ceda la presiuni, se înșală amarnic: pleacă acasă toți, indiferent de consecințe. Dacă nu stau pe șantier și nu fac ce le spunem noi (eu și directorul general CNAIR Narcis Neaga) pleacă acasă. E simplu”, a spus Răzban Cuc.

„CNAIR are câteva regionale care se ocupă de aceste autostrăzi. Unul dintre directorii care se ocupă de aceste regionale este domnul Dinu (…) Eu nu văd ca un director de DRDP să se ducă doar la birou, să bea o cafea la ora 9, să semneze actele pe care le are de semnat și apoi pe la ora 14, pleacă acasă.

Nu, ei trebuie să fie proactivi, să vină la domnul Neaga și să spună: domnul Neaga vreau să vă cheltuiesc toți banii anul acesta. Vreau să îmi mai dați bani, vreau să încep modernizarea la autostradă. Asta trebuie să facă directorii.

D-aia au un puhoi de oameni în subordine. Dacă nu îi pot coordona, atunci schimbăm directorii. Este foarte simplu. Acesta este testul directorului Dinu: are o lună să finalizeze podul. Nu îl finalizează, s-a terminat și cu constructorul și cu Dinu, cu toată lumea” a adăugat Răzvan Cuc.