News

Ministrul Turismului nu poate călători cu avionul: ”Am rău de înălțime”. Cum a ajuns Daniel Cadariu în Polonia

Ministrul Turismului din România are rău de înălțime și nu poate călători cu avionul. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Daniel Cadariu, la o emisiune de televiziune.
01.05.2022 | 14:13
Ministrul Turismului nu poate calatori cu avionul Am rau de inaltime Cum a ajuns Daniel Cadariu in Polonia
Daniel Cadariu, ministru al Turismului, se teme să zboare cu avionul / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Deși funcția de ministru al Turismului ar trebui să presupună deplasări lungi, inclusiv externe, liberalul care ocupă în prezent această poziție are rău de înălțime și evită cât poate să călătorească cu avionul.

Ministrul Turismului din România: ”Nu avion!”

Daniel Cadariu a fost întrebat duminică, la emisiunea ”Insider politic”, de la Prima TV, dacă preferă trenul sau avionul atunci când se deplasează pe distanțe mari, iar răspunsul politicianului a fost unul surprinzător.

ADVERTISEMENT

”Nu avion! Nu merg cu avionul”, a spus Daniel Cadariu.

Actualul ministru spune că nu de avion se teme, ci de înălțime. ”De înălțime, nu de avion. Avionul nu face nimic”, a declarat Daniel Cadariu la Prima TV.

Ministrul PNL al Turismului spune că a luat parte, recent, la o ședință comună du guvern în Polonia și a preferat să meargă cu mașina, chiar dacă drumul a durat mult mai mult.

ADVERTISEMENT

”La ședința comună de guvern din Polonia am fost cu mașina”, a explicat Daniel Cădariu.

Daniel Cadariu a devenit ministru al Turismului în noiembrie 2021

Constantin-Daniel Cadariu are 54 de ani și este din Gura Humorului, județul Suceava. El a devenit ministru al Antreprenoriatului și Turismului pe 25 noiembrie 2021, în locul lui Claudiu Năsui. Din decembrie 2020, el este și senator al României în circumscripția Suceava.

Ca parlamentar, el face parte din grupul de prietenie cu Republica Orientală a Uruguayului iar în mandatul trecut a fost ”prieten” cu Republica Cehă și Republica Arabă Egipt. În trecut, el a mai lucrat la guvern, însă a fost și consilier local la Gura Humorului.

ADVERTISEMENT

Cum poate scăpa ministrul de fobia de zbor

Specialiștii spun că fobia de zbor poate avea un impact nefast asupra stării de bine din cauza modului în care unele persoane aleg să se adapteze acestei condiții. Astfel, persoana care suferă de o astfel de fobie poate fi afectat pe plan personal, relațional și profesional (prin refuzarea unor oportunități de muncă ce presupun călătorii cu avionul).

Tratamentul fobiei de zbor cu avionul poate fi tratată cu ajutorul intervențiilor psihologice, cea mai eficientă fiind terapia cognitiv-comportamentală. Mai nou, fobia de zbor se tratează și cu ajutorul tehnologiei, prin plasarea pacientului într-un scenariu de realitate virtuală.

ADVERTISEMENT