News

Ministrul Virgil Popescu, despre fotografia în care ține un pahar de alcool în mână. Ce a spus că făcea, de fapt

01.06.2020 | 08:58
Ministrul Virgil Popescu despre fotografia in care tine un pahar de alcool in mana Ce a spus ca facea de fapt
ADVERTISEMENT

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a oferit o scuză cel puțin bizară atunci când a fost rugat să comenteze imaginile în care a fost surprins cu paharul de alcool în mână la Paharul Victoria.

Virgil Popescu a vorbit despre fotografia în care ține un pahar de alcool în mână

Reprezentantul Guvernului Orban servea un pahar de alcool, sărbătorindu-l pe Ludovic Orban, timp în care măsurile de distanțare socială au fost inexistente pentru guvernanți. „Nu aș vrea să comentez această poză. A fost o poză făcută la ziua prim-ministrului, în 25. Nu vreau să comentez pe această poză”, a declarat Popescu, conform Digi 24.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Popescu a explicat de ce nu a avut mască de protecție, deși legea îl obliga: „Am plătit inclusiv acea amendă pentru faptul că nu am purtat masca, evident masca o aveam în buzunar dar… servisem ceva atunci, o prăjitură”. În fotografie se poate vedea cum Popescu ține în mână un pahar cu alcool, conform stiripesurse.

Ludovic Orban a plătit deja două amenzi cu valoare totală de 3.000 de lei pentru că nu a purtat mască în spațiu închis, dar și pentru că a fumat. I nițial, premierul refuzase să comenteze incidentul:

ADVERTISEMENT

Nu știu despre ce e vorba, când o să umblu o să mă uit. Acum m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureș și la Maramureș, habar n-am. Știu eu în ce poză apar? Și ce să fac? Asta e! Dacă e o poză, e o poză”.

Ședinta cu țigări și alcool
Ședinta cu țigări și alcool

Cine-i vrea capul lui Ludovic Orban? Rareș Bogdan, critic în dese rânduri cu premierul

PNL se află la guvernare, însă lucrurile nu sunt roz pentru partidul condus, momentan, de Ludovic Orban. Nu doar Opoziția are interesul ca Ludovic Orban să consemneze eșec după eșec, ci și alți lideri importanti ai partidului, care ar putea să-i ia oricând locul.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun exemplu e Rareș Bogdan sau Nelu Tătaru, două personaje care se bucură de o popularitate fantastică în rândul electoratului PNL.

În condițiile în care Ludovic Orban , conform unui sondaj din aprile, este considerat de încredere de aproximativ 30% dintre români, un lider ca Rareș Bogdan ar fi dezirabil inclusiv de către Klaus Iohannis, președintele care încearcă să restabilească ordinea în interiorul partidului.

ADVERTISEMENT

Așadar, pozele „scăpate” în presă nu fac altceva decât să știrbească încrederea poporului în Ludovic Orban, timp în care potențialii lideri, iubiți de oameni, vor face un pas în față.

ADVERTISEMENT