Fotbal international

Mino Raiola anunţă transferul anului în La Liga: “Vreau să aduc un mare fotbalist la Real Madrid”

19.03.2020 | 11:33
Mino Raiola anunta transferul anului in La Liga Vreau sa aduc un mare fotbalist la Real Madrid
ADVERTISEMENT

Fotbalul european este blocat din cauza pandemiei de coronavirus, însă Mino Raiola pregăteşte transferul anului în La Liga. Impresarul a vorbit pentru Marca despre posibilitatea de a duce un nume greu la Real Madrid în perioada de transferuri din vară.

Mino Raiola pregăteşte un transfer bombă în La Liga. Real Madrid este vizată

Chiar dacă situaţia fotbalului european este incertă, Mino Raiola şi Real Madrid sunt pregătiţi să dea o mare lovitură pe piaţa transferurilor. Impresarul italian a oferit un scurt interviu ziarului Marca şi a anunţat cu această ocazie că vrea să aducă un mare fotbalist la formaţia de pe “Santiago Bernabeu”.

ADVERTISEMENT

“Relaţiile mele cu Real Madrid sunt foarte bune. Sunt în contact cu Jose Angel (n.r. director general Real Madrid) şi discutăm despre fotbal. Am speranţa că într-o zi o să aduc un fotbalist foarte mare la Real Madrid.

Acum îl am pe Areola acolo, dar el este împrumutat. Vreau să duc un fotbalist mare la Real Madrid, definitiv, şi voi încerca să fac acest lucru în vară. Ar fi o mare onoare pentru mine, dar şi pentru jucătorii mei. Vorbim de un club uriaş”, a declarat Mino Raiola pentru Marca.

ADVERTISEMENT

Paul Pogba sau Erling Haaland, numele grele dorite de Real Madrid

Paul Pogba şi Erling Haaland se află pe lista fotbaliştilor impresariaţi de Mino Raiola, iar amândoi sunt doriţi de Real Madrid. Internaţionalul francez a fost dorit în vara anului trecut de oficialii formaţiei de pe “Santiago Bernabeu”, însă mutarea nu s-a concretizat din cauza preţului uriaş cerut de Manchester United.

Erling Haaland este numele la mare modă în prezent, după ce norvegianul a avut un sezon de senzaţie. După ce a uimit Europa în toamnă, pe când juca la RB Salzburg, atacantul de 19 ani a fost transferat de Borussia Dortmund în iarnă. Marca a anunţat recent că Erling Haaland a devenit ţinta numărul 1 pentru Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Mino Raiola îşi laudă “marfa”: “Este o bijuterie”

În interviul acordat ziarului Marca, Mino Raiola a avut cuvinte de laudă la adresa lui Erling Haaland. Italianul a anunţat că sunt şanse mici ca internaţionalul norvegian să plece de la Borussia Dortmund în perioada de transferuri din vară.

“Este o bijuterie importantă. Este plăcut să-l vezi jucând şi cum evoluează de la meci la meci. Nimeni nu se gândea că se va adapta aşa de repede în Bundesliga şi Champions League la o echipă precum Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

Nu este uşor să pleci din Austria în Germania. Va sta la Borussia Dortmund cât este necesar. Este un fotbalist care a ars mult mai repede etapele de creştere. Nu cred că va pleca de Borussia în această vară”, a mai spus Mino Raiola.

ADVERTISEMENT