Atac fără precedent la Pep Guardiola: “E un laş şi un câine!”

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
25/03/2018, 10:49
Atac fără precedent la Pep Guardiola: “E un laş şi un câine!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Mino Raiola este unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători din lumea fotbalului. Îi are sub contract, printre alţii, pe Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic sau Romelo Lukaku. Raiola este un personaj despre care se spune că ar avea legături strânse şi cu organizaţii ale crimei organizate, dar fără a exista vreo dovadă concretă.

Se ştie că singurul moment de black-out din cariera suedezului Zlatan Ibrahimovic a fost perioada petrecută la Barcelona, sub comanda lui Pep Guardiola. Cei doi nu s-au putut înţelege sub nici o formă şi puternicul atacant suedez de origini bosniace a trebuit să plece. Iată cum a putut vorbi de urât Raiola despre Guardiola în interviul acordat publicaţiei Quote:

M-a oprit Adriano Galliani, altfel ar fi luat-o

 ”Managerul Pep Guardiola este fantastic, dar ca om este zero absolut. Este un laş şi un câine, asta este Guardiola. E genul de preot clasic care merge pe principiul fă ce îţi spun eu, nu ce fac eu. Dacă Manchester City va lua Liga Campionilor cu el pe bancă o să recunosc faptul că este un manager bun şi îi voi recunoaşte meritele, dar îl voi urî în continuare”

 Îi spunea lui Zlatan să vină la el dacă are probleme sau nelămuriri, apoi îl ignora. L-a lăsat pe bancă şi nu că nu-l mai folosea, dar nici măcar nu-l mai salutat. La fel a făcut cu Maxwell, care după părerea mea şi a multora este un băiat de treabă. Dar pentru asta l-am învăţat pe Zlatan să îi ”răspundă” şi să-şi parcheze Ferrari-ul pe locul lui Guardiola.”

Raiola a fost chiar la un pas să îl bată pe antrenor după finala Champions League de acum şapte ani. Guardiola a refuzat să îi dea şi lui Zlatan medalia de campion. “Norocul lui Pep, am fost după el chiar în acea seară. L-am aşteptat pe holul de pe Wembley. A avut noroc pentru că era Adriano Galliani care m-a oprit”.

Închide ×