Fotbal international

Buffon, pus la zid de agentul lui Donnarumma: “Vrea la Euro 2020”

Procuratorul Mino Raiola l-a luat la ţintă pe legendarul portar al Italiei: "Buffon la Euro 2020? Cand va mai fi loc si pentru altcineva?"
21.03.2018 | 08:18
Buffon pus la zid de agentul lui Donnarumma Vrea la Euro 2020

Mino Raiola este un personaj binecunoscut în lumea agenţilor de jucători. Este unul dintr cei care au reuşit să obţină sume incredibile de pe urma transferrurilor unor jucători de top, cea mai notorie afacere fiind francezul Paul Pogba la Manchester United, în vara lui 2016, operaţiune care atunci stabilea un nou record mondial în materie de mercato, 105 milioane euro, iar aproape 30 de milioane au intrat în conturile lui Raiola.

Acesta îi mai are în grijă pe highlanderul suedez Zlatan Ibrahimovic, iar dintre noile staruri pe portarul lui Milan, Gigi Donnarumma, pentru care a obţinut, prin şantajul că îl va duce la un alt club, o creştere uluitoare de salariu, dacă ţinem cont de faptul că jucătorul nu are nici 19 ani.

Mino Raiola e supărat şi pe federaţia italiană

Tot cu Raiola lucrează un alt talent, dar extrem de controversat ca şi caracter, Mario Balotelli, care pare că s-a cuminţit de mai bine de un an încoace, pentru că la Nice şi-a văzut doar de fotbal. Însă personajul în jurul căruia Raiola agită cele mai multe ape este Donnarumma.

Faptul că la Milan va sosi din vară actualul număr 1 de la Napoli, spaniolul Pepe Reina, spune mult despre intenţiile rossonerilor de a-şi vinde puştiul minune. Care este văzut şi drept succesorul lui Gigi Buffon la naţionala Italiei. Însă revenirea lui Buffon la lot, la mai bine de 40 de ani, după ce îşi anunţase retragerea, îl irită teribil pe Raiola: “Dacă Buffon vine la aceste meciuri amicale e clar că îl ai în calcul pentru Euro 2020. Şi dacă mergi cu Buffon, la 40 de ani în preliminarii şi apoi la turneul final, când îi mai vine rândul şi lui Donnarumma? Şi Federaţia şi Buffon nu ţin cont de faptul că pot distruge un portar care este deja ce a fost Buffon la vârsta lui”.

Tags: