Fotbal international

Mino Raiola, cel mai cunoscut impresar din fotbal, își extinde aria de interes. Cine a semnat cu agentul italian

30.04.2021 | 09:14
Mino Raiola cel mai cunoscut impresar din fotbal isi extinde aria de interes Cine a semnat cu agentul italian
ADVERTISEMENT

Celebrul agent de jucători, Mino Raiola, a decis să-și extindă domeniul de interes și a semnat un contract de reprezentare cu Barbara Bonansea, aceasta devenind prima jucătoare de fotbal impresariată de Raiola.

Bonansea, supranumită de specialiști și de fani ”Zidane”, pentru calitățile tehnice de care dispune, are 29 de ani și evoluează din 2017 la Juventus Torino.

ADVERTISEMENT

De meserie atacant, Barbara este una dintre cele mai apreciate jucătoare de fotbal din Peninsulă. Are în palmares nu mai puțin de cinci titluri de campioană, ultimele trei cu Juventus.

Unde va evolua Barbara Bonansea din vară

Nici nu s-a uscat bine semnătura sportivei pe contractul de reprezentare cu Mino Raiola și impresarul a anunțat viitoarea destinație a italiencei.

ADVERTISEMENT

Agentul negociază intens termenii unui transfer de senzație pentru Bnansea la Lyon, multipla câștigătoare a Ligii Campionilor și unul dintre cele mai puternice cluburi de fotbal feminin din lume.

Babara Bonansea este una dintre cele mai bune executate de lovituri libere din fotbalul feminin. Italianca are 61 de selecții în prima reprezentativă a țării sale, pentru care a marcat de 21 de ori.

ADVERTISEMENT

Cine este Mino Raiola

Mino Raiola este considerat cel mai influent impresar din fotbalul mondial, acesta reprezentându-i, printre alții pe Erling Haaland, Zlatan Ibrahimovic sau Paul Pogba.

De meserie avocat, Mino Raiola și-a început cariera ca agent de jucători în cadrul firmei Sports Promotions din Olanda, țară în care emigraseră părinții lui. Primul transfer sonor a fost cel al lui Dennis Bergkamp, de la Ajax la Iner Milano.

ADVERTISEMENT

După acest transfer Raiola a decis să activeze în impresariat în nume propriu devenind cel mai căutat agent, cunoscut și pentru comisioanele uriașe pe care le încasează de pe urma tranzacțiilor pe care le intermediază. La un moment dat și-a anunța candidatura la președinția FIA, dar a renunțat la idee.

ADVERTISEMENT