Sport

Italienii anunţă că Mino Raiola a fost operat de urgenţă! Impresarul a reacţionat pe Twitter

Mino Raiola, impresarul momentului, a fost operat de urgenţă în Italia. Procedura medicală a venit în plină campanie de transferuri de iarnă, iar clienţii lui sunt doriţi de mai multe cluburi.
12.01.2022 | 18:25
Italienii anunta ca Mino Raiola a fost operat de urgenta Impresarul a reactionat pe Twitter
Mino Raiola a fost operat de urgenţă în Italia
ADVERTISEMENT
12-01-2022
16:29

Mino Raiola, mesaj pe contul oficial de Twitter

La scurt timp după ce presa din Italia a anunţat că Mino Raiola a fost operat de urgenţă, impresarul, prin intermediul angajaţilor, a postat un mesaj pe contul oficial de Twitter.

“Mino Raiola a fost supus unor controale medicale care au necesitat anestezie. Au fost controale programate, nu o intervenţie de urgenţă”, a fost mesajul apărut pe contul oficial de Twitter.

Mino Raiola a fost internat la spitalul “San Raffaele” din Milano, unde a fost suspus unei operaţii de urgenţă. Presa din Italia nu a anunţat încă ce fel de intervenţie chirurgicală i-a fost efectuată impresarului.

Mino Raiola a fost operat de urgenţă în Italia

Conform Gazzetta dello Sport, Mino Raiola va rămâne internat în spital şi se află sub observaţia medicilor. Operaţia a fost una foarte delicată şi a fost efectuată miercuri dimineaţă.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul impresar ar urma să rămână câteva zile în spital, după intervenţia chirurgicală, astfel că de detaliile unor transferuri, în această perioadă, se vor ocupa angajaţii acestuia.

Listă impresionantă de jucători impresariaţi de Mino Raiola

Mino Raiola este unul dintre cei mai importanţi impresari din fotbal, iar printre clienţii lui se numără Erling Haaland, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Gianluigi Donnarumma sau Mathijs De Ligt.

ADVERTISEMENT

De departe, cea mai importantă perlă este Erling Haaland, de pe urma căruia vrea să scoată un comision important. Presa internaţională a anunţat că Mino Raiola cere un bonus cifrat la 55.000.000 de euro pentru realizarea transferului.

Cunoscutul agent a dezvăluit numele celor patru echipe la care Erling Haaland ar putea să ajungă în vară şi de unde ar putea să încaseze suma impresionantă.

ADVERTISEMENT

“Erling Haaland o să facă pasul următor. Real Madrid, Bayern Munchen, Barcelona și Manchester City, acestea sunt cluburile unde poate ajunge”, spunea Raiola în luna decembrie.

A făcut avere din transferurile jucătorilor

Mino Raiola ştie să facă afaceri bune în lumea fotbalului, iar transferul lui Paul Pogba, de la Juventus la Manchester United, în vara lui 2016, este cel mai bun exemplu.

ADVERTISEMENT

Atunci, Juventus a încasat 106.000.000 de euro, în timp ce bonusul lui Mino Raiola s-a ridicat la 47.000.000 de euro. Doar din afacerile cu Manchester United, impresarul a încasat comisioane cifrate la 65.000.000 de euro.

Averea lui Mino Raiola ar fi estimată la peste 150.000.000 de euro, după ce a început să intermedieze transferuri la finalul anilor ’80. Prima mutare importantă a avut loc în iarna lui 1988, când l-a dus pe Frank Rijkaard la Sporting Lisabona, însă operaţiunea a fost un fiasco, jucătorul semnând după terminarea perioadei de mercato.

Născut pe 4 noeimbrie 1967, la Nocera Inferiore, Mino Raiola a ajuns în Olanda, după un an, când părinţii lui s-au mutat în Haarlem. Impresarul a făcut junioratul la echipa locală, însă s-a retras din activitate la 18 ani şi a început să lucreze pentru agenţia “Sports Promotions”.

ADVERTISEMENT