Life

Minodora a decis că nu vrea să devină mamă a doua oară. De ce a luat artista această hotărâre

Minodora și soțul ei, Liviu, se iubesc de aproape 20 de ani. De curând artista a dezvăluit că are o căsnicie foarte fericită, dar a decis să nu facă și un al doilea copil.
16.10.2021 | 17:41
Minodora a decis ca nu vrea sa devina mama a doua oara De ce a luat artista aceasta hotarare
ADVERTISEMENT

Minodora este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Este căsătorită de 18 ani cu Liviu, care îi este partener și în viața personală, dar și în cea profesională.

Artista vorbește destul de rar despre viața sa privată, dar acum a acceptat să facă unele dezvăluiri.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au o căsnicie fericită și se iubesc la fel ca în prima zi, Minodora a dezvăluit că nu a dorit să devină mamă pentru a doua oară. Cei doi au un băiețel, pe Marco.

Minodora a decis că nu vrea să devină mamă a doua oară. De ce a luat artista această hotărâre

Minodora și Liviu sunt căsătoriți de 18 ani. Au trecut prin momente frumoase, dar și dificile, însă se iubesc la fel ca în prima zi. Cei doi au împreună un băiețel, pe Marco.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului au fost zvonuri potrivit cărora artista ar fi fost însărcinată pentru a doua oară, dar nimic nu a fost adevărat.

Minodora nu obișnuiește să vorbească foarte des despre viața ei privată, totuși a acceptat și a făcut unele dezvăluiri. Aceasta a spus de ce nu i-a făcut un frate sau o surioară micuțului Marco, chiar dacă și-a dorit să aibă și o fetiță.

ADVERTISEMENT

“Mă consider un om binecuvântat. Ne-am dorit fată, la început, dar ne-a dat Dumnezeu un băiat, ne doream doi copii. Dar de teamă că nu puteam să le oferim o viață bună, suntem realiști, nu am mai făcut încă un copil.

Nu mi-am dorit că al doilea copil al meu să se zbată în viață ca mine, că eu n-am avut multe”, a declarat Minodora la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta artistă a vorbit și despre soțul ei Liviu. Aceasta spune că îl iubește ca în prima zi și că este un bărbat minunat. L-a început a întâmpinat unele probleme pentru că era gelos, dar în final acesta a văzut că nu are niciun motiv așa că lucrurile s-au liniștit.

Minodora i-a făcut o declarație extrem de emoționantă soțului ei în timpul emisiunii Tv

“Înseamnă mult pentru mine, sunt mândră că e tatăl lui Marco, că este al meu pentru totdeauna. Mi-aș dori din această lume ca eu să plec prima, tu să ai grijă în continuare de Marco”, i-a transmis artista.

ADVERTISEMENT