Life

Minodora a spus adevărul despre relația cu Cătălin Arabu. Ce nu a mers între cei doi

Minodora a vorbit sincer și deschis despre povestea de dragoste trăită alături de Cătălin Arabu. Cântăreața și fostul iubit s-au despărțit după 5 ani.
25.04.2022 | 23:49
Minodora a spus adevarul despre relatia cu Catalin Arabu Ce nu a mers intre cei doi
Minodora, detalii despre povestea de dragoste cu Cătălin Arabu. De ce s-au despărțit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Solista a spus adevărul despre relația cu cel care nu i-a fost numai iubit, ci și coleg pe scenă o perioadă destul de lungă. Legătura amoroasă s-a rupt în urmă cu ani buni, în momentul în care bărbatul și-a făcut bagajele și a plecat de acasă.

Minodora, detalii despre povestea de dragoste cu Cătălin Arabu. De ce s-au despărțit

Minodora recunoaște că certurile și discuțiile în contradictoriu au fost presărate pe întregul parcurs al relației cu Cătălin Arabu. În plus, cântăreața susține că fostul partener de viață nu a știut niciodată ce înseamnă măsura.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa cei doi erau aproape căsătoriți, asta pentru că artistul a cerut-o de soție în emisiunea moderată de Teo Trandafir. Legătura amoroasă a avut parte și de infidelități despre care artista a aflat după ce au ajuns pe drumuri diferite.

„Da, a fost o relație frumoasă, nepotrivire de caracter, efectiv. Dacă ideile nu coincid, nu putem conviețui. Dacă după o perioadă de timp nu vezi viața în același fel, nu e ok. Ne blocam la prea mult.

ADVERTISEMENT

De exemplu, prea multă prietenie cu cutare și cu cutare și cu cutare. Eu sunt omul măsurii și merg pe următoarea idee: în viață trebuie să ai o limită. În orice. Iar el nu prea avea măsură. Și existau disensiuni, discuții. 

Ulterior am aflat că m-a înșelat. Foarte bravo lui și toată aprecierea mea, onest spun treaba asta, pentru că nu am simțit niciodată. Să știi că el pe mine m-a ocrotit, m-a răsfățat foarte tare și nu mi-a lipsit nimic”, a declarat Minodora în emisiunea În oglindă.

ADVERTISEMENT

Minodora a suferit după despărțirea de Cătălin Arabu

În aceeași notă, vedeta spune că a suferit după despărțire, dar și în clipa în care Cătălin Arabu și-a refăcut viața. La numai un an de la separare acesta s-a căsătorit și a emigrat în Canada, unde au venit pe lume și două fete.

Minodora și fostul partener au ajuns la finalul poveștii de dragoste în anul 2005, cântăreața punctând faptul că mereu a simțit că lipsește ceva, de aceea nici nu a pășit în fața altarului.

ADVERTISEMENT