Life

Minodora, adevărul despre soțul ei. Cine este și cu ce se ocupă bărbatul care i-a cucerit inima

Cine este Liviu, soțul cântăreței Minodora și cu ce se ocupă bărbatul care i-a cucerit inima cântăreței încă de acum 17 ani, de când îi era manager artistic.
17.04.2022 | 11:33
Minodora adevarul despre sotul ei Cine este si cu ce se ocupa barbatul care ia cucerit inima
Minodora și soțul ei alcătuiesc o familie frumoasă. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Cântăreața Minodora este apreciată pentru vocea ei, dar și pentru sinceritatea de care dă dovadă. Artista nu și-a ascuns niciodată familia, însă dorește să fie discretă atunci când vine vorba despre relația cu cei dragi.

Cine este și cu ce se ocupă Liviu, soțul Minodorei

Minodora, la 44 de ani, are o familie și o carieră frumoasă. Soțul Minodorei se numește Liviu și este o persoană foarte discretă. Cei doi au o relație de mai bine de 17 ani și au împreună un copil de care sunt foarte mulțumiți.

ADVERTISEMENT

Minodora și Liviu se înțeleg foarte bine. Ei se completează perfect unul pe celălalt, iar asta se poate observa de fiecare dată când apar împreună, indiferent unde, fie în emisiuni tv, fie la evenimente.

La început, Liviu i-a fost cântăreței manager și partener de scenă, și abia mai târziu i-a devenit soț. Liviu și Minodora s-au căsătorit în anul 2009, iar în același an, dar în luna septembrie, au devenit părinții unui băiețel pe care și l-au dorit enorm.

ADVERTISEMENT

Iată ce spunea cântăreața, într-un interviu mai vechi, despre soțul ei și relația lor:

”Am fost dintotdeauna capricioasă, răsfăţată, am fost învăţată să fie numai cum vreau eu. Cred că dacă nu l-aş fi găsit pe Liviu, care să mă accepte aşa, aş fi rămas singură pe viaţă! Eu sunt foarte geloasă, iar în ultima vreme pe Liviu cred că l-a înnebunit Dumnezeu.

Era mai cuminte înainte. Acum cântăm pe la terase, trec fete frumoase aranjate şi văd cum îi fuge capul aşa. Îmi vine să dau cu microfonul după el!, spunea Minodora în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT
minodora
Minodora și soțul ei, Liviu. Sursa foto: arhiva personală.

Minodora a mai spus că soțul ei îi face complimente rar, pentru că așa este el, iar atunci când se întâmplă să-i spună ceva frumos, cântăreața știe că vine din toată inima lui și ea apreciază mult acest lucru. Au trecut și prin momente grele, dar le-au depășit.

Minodora a cântat anul acesta la Eurovision România

Cântăreața și-a încercat anul acesta norocul la concursul Eurovision România alături de Cream și Diana Bucșa. S-a calificat în finală, dar piesa compusă de Costi Ioniță, România mea, a fost acuzată de plagiat.

ADVERTISEMENT