Life

Minodora, dezvăluiri dureroase despre începuturile în carieră. Prin ce a trecut vedeta

02.03.2021 | 21:23
Minodora dezvaluiri dureroase despre inceputurile in cariera Prin ce a trecut vedeta
ADVERTISEMENT

Minodora și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri dureroase despre începuturile în lumea artistică. Vedeta a povestit câteva episoade prin care a trecut în perioada în care participa la diferite festivaluri românești, dar și cum a reușit să facă față situației. 

Cântăreața nu a avut întotdeauna o viața simplă și liniștită, în urmă cu ani buni fiindu-i foarte greu. Frumoasa blondină a mărturisit că mama sa, care îi era impresar în perioada adolescenței, se împrumuta de bani pentru a o duce la tot felul de concursuri.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a uitat nici acum momentele în care se îmbrăca în haine la mâna a doua sau se machia singură cu produsele de înfrumusețare pe care le avea acasă, în comparație cu alte tinere care aveau bani și veneau la festivaluri ca scoase din cutie.

Minodora, confesiuni sincere despre carieră. Cum au fost începuturile artistei

„Mama mea mi-a fost impresar. Am fost la festivaluri cu bani împrumutați de la prietenii ei, cu haine de la second-hand de la prietenul ei. Ea le lua, le spăla, le aranja și concuram cu fetele bogate de la festival. 

ADVERTISEMENT

Concuram cu Anda Adam, prietena mea de suflet. Ea a avut o situație bună întotdeauna, eu nu am avut așa situație. Din ultimii bani de la un festival mergeam repede la coafor.

De machiat mă machia mama, din rujuri din care băgai degetul să scoți din el să dai pe buze. Ieșeam întotdeauna cu fruntea sus de la festivaluri, nu mă lăsam.

ADVERTISEMENT

Banii erau împrumutați să mergem la festivaluri și eram pe ideea că avem bani doar de dus, de întors nu mai aveam, trebuia să câștig premiul ca să avem bani de tren înapoi”, a povestit Minodora într-un interviu pentru Antena Stars, notează spynews.ro.

Cântăreața are numai cuvinte de laudă pentru mama sa, care a luptat pentru visul ei încă de la vârsta de 14 ani. Vedeta a fost dusă de cea care a adus-o pe lume la toate festivalurile posibile, unde a primit foarte multe premii și diplome.

ADVERTISEMENT

„S-a zbătut foarte mult pentru mine. M-am chinuit de la 14 ani să mă lansez. Am toate diplomele posibile ale festivalurilor. Le am acasă pe toate, premii.

Eu mergeam la festivaluri până luam trofeul și când îl luam, nu mai mergeam. Am fost foarte ambițioasă pentru că de multe ori nu se luau pe drept. Eu ridicam sala în sus”, a mai spus vedeta în urmă cu ceva vreme într-o altă emisiune.

ADVERTISEMENT