Life

Minodora, în lacrimi. Ce i-a cerut mama sa înainte de a muri: ”Pentru ea depun efort”

Minodora a trecut prin momente cumplite în urmă cu doar câteva luni. Mama artistei s-a stins din viață, iar aceasta nu și-a revenit nici până acum.
04.11.2022 | 23:09
Minodora in lacrimi Ce ia cerut mama sa inainte de a muri Pentru ea depun efort
Minodora, despre ultima dorință a mamei sale, de pe patul de spital. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Minodora și-a pierdut mama în luna august, însă a ales să țină totul doar pentru ea. De abia după șase săptămâni de la tragicul eveniment, aceasta a anunțat că cea care i-a dat viață nu mai este printre noi.

Ultima dorință pe care a avut-o mama Minodorei

Amintim că mama Minodorei se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, iar încă din primăvară lucrurile erau destul de grave. Cu toate acestea, artista a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o salva.

ADVERTISEMENT

După ce și-a deschis sufletul și a anunțat trecerea în neființă a mamei sale, acum, vedeta a vorbit și despre ultima dorință a femeii, de pe patul de spital.

Aceasta știa că Minodora are mai multe spectacole, dar și concerte pe care trebuie să le onoreze și nu a vrut deloc ca fiica ei să nu își mai facă meseria după ce ea va muri.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, Minodora s-a ținut de cuvânt și i-a respectat dorința mamei sale. Și-a schimbat îmbrăcămintea, are doar haine negre, însă continuă să meargă la evenimentele la care este invitată.

Minodora este conștientă de faptul că mama sa și-a dorit ca ea să fie puternică și încearcă din răsputeri facă acest lucru, cântând în continuare, de dragul celei care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

”Pentru ea depun efort, pentru că mi-a spus că: „Mamă, te rog foarte mult să ai în calcul faptul că vei face ceea ce trebuie făcut ca atunci când cineva decedează și nu mai este, dar în următoarea zi trebuie să mergi să-ți faci meseria.

Să nu aud că nu te-ai dus să-ți faci treaba”. Știu că mă dorește să fiu puternică și dacă trebuie să cânt, ea își dorește să cânt”, a povestit cântăreața, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Minodora a ținut totul ascuns

În ceea ce privește motivul pentru care artista a decis să țină doar pentru ea moartea mamei sale, Minodora spune că nu a vrut să îi întristeze pe toți cei care au angajat-o să cânte.

Aceasta susține că avea de onorat mai multe spectacole, iar în cazul în care oamenii ar fi știut de momentele dureroase prin care trece, atunci ar fi fost privită cu mai multă compasiune, sau tristețe, lucru pe care nu și l-ar fi dorit niciodată.

ADVERTISEMENT
Tags: