Life

Minodora, în lacrimi la Pro TV. A fost la un pas să-și piardă mama: „Doamna doctor anestezist i-a mai dat 24 de ore”

Minodora a trecut prin momente grele. Mama cântăreței a fost la un pas să-și piardă viața și a stat internată în spital mai mult de o lună. Medicii i-au dat 2% șanse de supraviețuire.
17.05.2022 | 17:16
Minodora in lacrimi la Pro TV A fost la un pas sasi piarda mama Doamna doctor anestezist ia mai dat 24 de ore
Minodora, cu ochii în lacrimi. A fost la un pas să-și piardă mama. Foto: colaj Fanatik/ captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Minodora a încercat să-și stăpânească lacrimile, însă a cedat. Cântăreața a povestit clipele cumplite prin care a trecut recent, fiind la un pas să-și piardă mama.

Minodora, în lacrimi la Pro TV. Mama sa a fost la un pas să-și piardă viața

Minodora se întorcea de la biserică, acolo unde plănuia să filmeze un videoclip, atunci când tatăl său a sunat-o pentru a o anunța că mama sa nu se simte bine. Părinții ei s-au retras de ceva timp la țară, într-un sat situat la 30 de kilometri de Turnu Severin.

ADVERTISEMENT

Mica, așa cum îi spune artista mamei sale, a făcut o semi pareză pe partea stângă, apoi a acuzat dureri de stomac. Tatăl acesteia a chemat ambulanța și femeia a fost transportată la cel mai apropiat spital. Aici, după spusele Minodorei, medicii nu au tratat-o corespunzător, motiv pentru care starea ei s-a înrăutățit.

„Am stabilit să o ducem la urgență la Timișoara. A intrat pe loc în operație. A făcut infarct la stomac. Este vorba de un cheag mai mare de sânge care se oprește undeva la un organ. Medicii ne-au spus că am venit un pic târziu.  

ADVERTISEMENT

Domnul doctor a stat în operație cu Mica în jur de șase ore. A ieșit din operație, ne-a spus că este susținută de aparate și că doar Dumnezeu va ști dacă mai are zile”, a povestit Minodora.

„Doamna doctor anestezist i-a mai dat 24 de ore”

Minodora a dezvăluit că a stat tot timpul în spital alături de mama sa și că doar printr-o minune aceasta a scăpat cu viață. Doctorii i-au oferit doar 2% șanse de supraviețuire, iar medicul anestezist i-a spus că va mai trăi doar 24 de ore după operație.

ADVERTISEMENT

„Cred că aș fi fost un stare să-mi fac un cort să dorm în fața spitalului. Am fost aproape să o pierdem. Este o foarte mare minune, pentru tot spitalul de acolo, că trăiește. Doamna doctor anestezist i-a mai dat 24 de ore de trăit după operație”, dezvăluit cântăreața.

Minodora este convinsă că faptul că ea și sora ei i-au fost alături zi și noapte celei care le-a dat viață, i-a oferit acesteia putere să-și revină. Artista a mărturisit că între ele există o legătură foarte puternică.

ADVERTISEMENT

„Mica s-a făcut bine datorită faptului că între mine, Oana și ea este o iubire foarte mare. Legătura care este între noi, este până la Dumnezeu.

Noi am implorat-o să se facă bine. Este puterea noastră, sprijinul nostru. Este omul pe care-l sun de fiecare dată când ies dintr-o emisiune și o întreb cum a fost”, a spus artista.

„A fost cea mai urâtă perioadă din tot ce am trăit până acum”

Minodora a afirmat că după această experiență, prețuiește mai mult viața. Încă de când a slăbit, pentru că era predispusă la diabet, a conștientizat cât de importantă este sănătatea. Cântăreața vrea să fie alături de fiul său și să-l vadă cum crește.

„A fost cea mai urâtă perioadă din tot ce am trăit până acum. Văd viața altfel, nu o mai văd la fel de frumoasă, mi s-a cam dus elanul.

Nu mai pun preț pe avere, pe bani, să las copilului nu știu ce. Vreau să mă bucur de băiat și de soț. Prețuiesc mai mult viața. 

O lună și jumătate nu am văzut oameni, treceau prin fața ochilor și nu sesizam. Aproape că nu mi-am văzut nici soțul și nici băiatul. Nu mai vedeam altceva. Am fost într-o stare de tristețe”, a afirmat Minodora.

 

 

ADVERTISEMENT