News

Minor bătut de un adult! Martorii filmau în loc să anunțe Poliția din Ovidiu. Video

01.05.2021 | 16:42
Minor bătut de un adult! Martorii filmau în loc să anunțe Poliția din Ovidiu. Video
Minorul a fost pus la pământ de agresor. Sursa foto - colaj Replica de Constanța
ADVERTISEMENT

Un minor a fost bătut de un adult în localitatea Ovidiu. Copilul a primit o corecție în plină stradă. Culmea, la întreaga întâmplare au asistat mai mulți martori. 

Unii dintre ei au filmat chiar evenimentul și au început să distribuie totul pe rețelele de socializare. Nu le-a trecut nicio clipă prin cap să intervină.

ADVERTISEMENT

În imaginile filmate de un martor și prezentate de Replica de Constanța se vede cum un bărbat bruschează serios un copil.

Minor bătut de un adult, la Ovidiu!

La un moment dat, acesta a fost pus la pământ de către agresor. ”E tatăl lui?”, întreabă o femeie. Unul dintre cei prezenți la conflict îi răspunde că nu.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, cei care au luat atitudine au fost tot prietenii minorului agresat. Aceștia au început să țipe către adultul violent să le lase amicul în pace.

Cu toate acestea, adultul a continuat să-l agreseze pe copil, fără ca nimeni să intervină, deși printre martori se afla și un bărbat.

Interesant este că, acesta din urmă, poate fi auzit, la un moment dat, reproșându-i unei femei că nu-l filmează pe agresor.

ADVERTISEMENT

După alte câteva clipe de uimire ale martorilor și bătaie luată de minor, de individ s-au apropiat două femei, care par să-l convingă să lase copilul în pace.

De remarcat că agresiunea a avut loc în orașul constănțean Ovidiu. Nu este însă specificată data la care s-a petrecut întâmplarea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri