News

Minori ținuți ore întregi fără mâncare și apă în așteptarea testului COVID-19! „Plângeau de foame și de sete”

07.08.2020 | 14:41
Minori ținuți ore întregi fără mâncare și apă în așteptarea testului COVID-19! „Plângeau de foame și de sete
Minori ținuți ore întregi fără mâncare și apă în așteptarea testului COVID-19! Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Minori ținuți ore întregi fără mâncare și apă în așteptarea testului COVID-19! Copiii au făcut parte din mai multe grupuri aduse la București pentru testare.

Aceștia au fost preluați cu microbuzele, câte 15 oameni pe mașină. Micuții nu erau însoțiți de părinți, iar timpul de așteptare a fost foarte mare.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre 3 minori. Situația a fost făcută publică de către un telespectator al Digi24. Bărbatul nu a ezitat și a vorbit cu jurnaliștii despre modul în care mai multe persoane au fost duse la Institutului „Marius Nasta”.

Minori ținuți ore întregi fără mâncare și apă în așteptarea testului COVID-19!

Conform acestuia, cele două microbuze au plecat către institut încă de la ora 16:00, dar lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură.

ADVERTISEMENT

În ciuda orei la care au fost preluați, oamenii au ajuns la Institutului „Marius Nasta” noaptea, după câteva ceasuri de mers.

„Plângeau de foame și de sete și nu înțelegeau de ce sunt plimbați cu microbuzul, alături de persoane străine.

Asistentele le-au dat apă și au strâns mere și biscuiți să le dea să mănânce”, a declarat sursa. Culmea, întreaga situație a fost confirmată și de managerul Institutului „Marius Nasta”, din Capitală, Beatrice Mahler.

ADVERTISEMENT

Medicul spune că nu este o situație singulară. „De obicei, persoanele asimptomatice ajung la spital noaptea, cel mai probabil pentru că ziua, ambulanțele nu mai fac față”, a spus managerul.

Persoanele din microbuz au ajuns la institut pentru radiografie pulmonară, iar ulterior, mașinile de ambulanță le-au transportat acasă

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri