Fanatik Show

VIDEO / “Cu Dinamo Minsk, şansele de calificare sînt egale”

Vasile Miriuţă a vorbit la FANATIK SHOW pe LOOK TV despre diubla manşă pe care CFR Cluj o va disputa în turul 3 preliminar al Europa League, contra celor de la Dinamo Minsk: "Mi-aş dori să fim...
29.07.2014 | 18:05
VIDEO  Cu Dinamo Minsk sansele de calificare sint egale
ADVERTISEMENT

Vasile Miriuţă a vorbit la FANATIK SHOW pe LOOK TV despre diubla manşă pe care CFR Cluj o va disputa în turul 3 preliminar al Europa League, contra celor de la Dinamo Minsk: “Mi-aş dori să fim un Atletico Madrid dar mai mic un pic, să arătam determinare, o echipă muncitoare. O astfel de echipă îmi doresc să formăm, cu aceşti băieţi minunaţi aflaţi sub comanda mea o să reuşim să jucăm cu oricine de la egal la egal. În Europa League ne aşteaptă un meci foarte greu cu Minsk, i-am urmărit cu Mypa, au 5 jucători la echipa naţională, nu este o diferenţa valorică, depinde şi forma din ziua meciului, sper să fim foarte proaspeţi, şansele sînt 50-50. Nu pot să spun că Dinamo Minsk e mai bună decît Jagodina, poate că sînt un pic mai agresivi. Îmi doresc foarte mult să ne calificăm mai departe , dar este foarte greu, nu am un lot de 22 de jucători pe care să mă pot baza.”

“Costea nu mi-a plăcut cum se pregătea la început!”

“Florin Costea este un jucător extraordinar, dar sincer vă spun că nu mi-a plăcut la început, cum se pregatea, abia în ultimele 2-3 luni mi-a cîştigat toată stima pentru modul în care se pregăteşte. A făcut o partidă foarte buna la Jagodina, este foarte talentat, încă poate sa faca pasul în străinatate. Aleargă foarte mult şi în folosul echipei şi sper în jocurile lui bune să marcheze multe goluri să cîştigăm multe puncte în acest campionat. Tade a jucat foarte bine şi la Jagodina şi acasă cu Ceahlăul , a marcat 2 goluri foarte frumoase, eu sper să marcheze 15 goluri în acest sezon. De asemenea,  Ivanovski sper sa se integreze cît mai repede, e cam în urmă cu pregătirea sper să îl punem la punct şi să debuteze. Îmi doresc să ne calificăm în grupe şi să terminăm campionatul în primele trei, atunci aş fi bucuros chiar dacă nu mi s-ar mai prelungi contractul, aş pleca cu inima împăcată.”

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

Loading the player…

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!