Minune în familia lui Duckadam. A învins cancerul, după ani de luptă

Eduard Popa   
in Sport
26/03/2018, 14:33
Minune în familia lui Duckadam. A învins cancerul, după ani de luptă

În urmă cu doar doi ani, pronosticul pentru Maria era unul sumbru. Medicii erau rezervaţi în legătură cu şansele ei de supravieţuire, pregătind familia pentru cel mai rău. În vârstă de 36 de ani şi mamă a doi copii, Maria Duckadam a trecut prin momente cumplite în încercarea ei de a se vindeca. Tânăra a fost operată, pentru a avea tumora extirpată, apoi a urmat cure extrem de dure cu citostatice.

“Maria a scăpat de boala asta nenorocită. Ea este un om deosebit, bun, blând, o luptătoare. Dragostea pentru cei trei copii au ajutat-o să reziste. Vrea să-i vadă pe toţi mari, împliniţi. În toată această perioadă, Maria a avut o stare pozitivă, chiar dacă nu s-a simţit mereu OK, chiar dacă medicii nu i-au dat mereu veşti bune. Ea pur si simplu s-a agăţat cu toată forţa şi cu toată credinţa de viaţă. Şi a reuşit”, a explicat un apropiat al lui Helmuth Duckadam, pentru cancan.ro. Maria este căsătorită cu fiul lui Helmuth Duckadam.

Duckadam a trecut şi el printr-o operaţie

Şi socrul Mariei, Helmuth Duckadam, a trecut recent prin mari emoţii. El a fost operat la genunchi iar ligamentul i-a fost înlocuit cu o proteză: „Cred că o să arăt ca RoboCop. Am o proteză la piciorul stâng, practic a fost înlocuit tot genunchiul. E un genunchi mecanic, din titan şi plastic”, a spus eroul de la Sevilla. 

Închide ×