ADVERTISEMENT
News

Minune înainte de Paște! Carte sfântă salvată din flăcările care au mistuit o biserică

Autor: Alexandru Năstase | 01.05.2021 | 17:33
Minune înainte de Paște! Carte sfântă salvată din flăcările care au mistuit o biserică
Biserica s-a făcut scrum, dar Evanghelia a rămas aproape intactă. Sursa foto - ISU Vrancea

Minune înainte de Paște! ISU Vrancea a postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care a transmis că o credință adevărată crede încredibilul, vede invizibilul și poate imposibilul. 

ADVERTISEMENT

Concret, pompierii care au participat la interventia de stingere a incendiului la biserica din satul Topesti, comuna Barsesti au avut parte de un adevărat miracol.

Desi flacarile au distrus in totalitate biserica si bunurile aflate in interior, in mod miraculos, salvatorii au recuperat din scrum Evanghelia intacta.

Minune înainte de Paștele din 2021!

”A fost anunţat un incendiu la biserica din satul Topeşti, comuna Barsesti. Intervin 4 autospeciale de stingere si 1 ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra.

ADVERTISEMENT

De asemenea 2 autospeciale de stingere şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focsani şi SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere”, a transmis ISU Vancea despre incendiu.

Potrivit ISU, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric, din cauza unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

ADVERTISEMENT

De remarcat că incendiul s-a manifestat generalizat la întreaga biserică, pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp. Din păcate, totul s-a făcut scrum.

Totul, mai puțin Evanghelia. Conform informațiilor oferite de ISU Vrancea nu au fost puse în pericol vieți omenești, în ciuda proporțiilor incendiului.

ADVERTISEMENT

Oamenii din sat spun că au asistat la o adevărată minune. Deocamdată nimeni nu își poate explica cum a fost posibilă salvarea cărții sfinte.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT