Sport

Minunile de Crăciun se întâmplă! Un fotbalist s-a trezit din comă și își petrece Sărbătorile alături de familie

Un fotbalist englez care evoluează în Australia era în comă după ce a fost victima unui atac. ”Este cadoul perfect, minunile de Crăciun există” spun cei din familia sa după ce acesta părăsește spitalul în Ajun.
24.12.2021 | 19:27
Minunile de Craciun se intampla Un fotbalist sa trezit din coma si isi petrece Sarbatorile alaturi de familie
ADVERTISEMENT

Minunile de Crăciun nu-s doar apanajul scenariului de film. O dovedește și o poveste din Australia care îl are drept erou pe Danny Hodgson, un fotbalist englez care-și continuă cariera la Antipozi.

Hodgson a fost lovit în ceafă, într-o gară din Perth. A căzut la pământ, s-a lovit de asfalt, și s-a ales cu sângerarea creierului. Astfel că și-a petrecut ultimele săptămâni în comă, la terapie intensivă. Dar starea sa s-a schimbat și-și va putea petrece Sărbătorile alături de cei dragi. Înainte de a-și continua, evident, recuperarea.

ADVERTISEMENT

Cadoul perfect pentru familia fotbalistului

Imediat ce au primit vestea, părinții săi, Peter și Nicola, au zburat în Australia pentru a-i fi alături băiatului lor, Danny.

”Cadoul perfect” este postarea de pe rețelele sociale cu care familia lui Hodgson anunță vestea. Și care a fost preluată de jurnaliștii de la The Sun.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, Danny se pregătește să părăsească spitalul pentru o perioadă foarte scurtă de timp, alături de frumoasa lui [partenera] Jess, pentru lua parte la Crăciunul familiei noastre.

Aprecierea noastră sinceră se adresează personalului medical și de reabilitare de la Spitalul Fiona Stanley. Oamenii care au făcut acest lucru posibil.

ADVERTISEMENT

Vizita acasă a lui Danny este cel mai perfect cadou pe care l-am putea cere. Și dovada deplină că miracolele de Crăciun se întâmplă”.

Fost jucător la Carlisle United, Danny, în vârstă de 26 de ani, pare că a fost ajutat de faptul că face sport. De altfel, medicii l-au supranumit Ironman. Evident, o referință la modul în care organismul său a reușit să depășească perioada dificilă.

ADVERTISEMENT

Victima unui tânăr de 17 ani

Hodgson a jucat în Anglia, în League Two, pentru Carlisle United. S-a mutat la Perth la vârsta de 18 ani și a început să joace pentru ECU Joondalup. Formație cu care a câștigat în 2020 titlul National Premier League WA. Totodată a fost și golgeterul întrecerii.

Danny a fost atacat fără motiv, în gara din Perth, de un tânăr de 17 ani. Acesta a pledat vinovat pentru vătămare corporală gravă la procesul finalizat la începutul acestei luni.

Cazul a fost intens dezbătut în presa din Australia, dar și în cea din Anglia. Iar jucătorul lui Manchester United, Dean Henderson, a donat 3.000 de lire sterline pentru Danny Hodgson. În timp ce fostul stoper al naționalei Angliei, Scott Carson, a inițiat o campanie pe Twitter peentru această cauză.

ADVERTISEMENT