Imaginea zilei vine din Bucureşti! Pariurile sportive fac minuni :-)

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
20/03/2018, 21:44
Imaginea zilei vine din Bucureşti! Pariurile sportive fac minuni :-)

În fiecare zi, casele de pariuri din întreaga ţară sunt pline de români care vor să dea lovitura. Fie că pariază sume mici sau adevărate averi, toţi cei care intră într-o agenţie au acelaşi vis, să se îmbogăţească cât mai rapid.

Recent, în faţa unei agenţii de pariuri din Bucureşti s-a putut observa o adevărată minune, la nivel vizual. O persoană care circulă în scaun cu rotile s-a ridicat şi a intrat în casa de pariuri pentru a plasa un bilet. 

Un bănăţean a câştigat o mică avere la pariuri

Cel mai probabil, pariorul a tot văzut cum diverşi jucători reuşesc să dea lovitura şi şi-a încercat norocul. Recent, un jucător din Timişoara a dat lovitura la pariuri şi a câştigat peste 11.000 de lei – VEZI DETALII AICI.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×