Life

Mioara Roman este de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate mama Oanei Roman

Mioara Roman este de nerecunoscut. Mai multe imagini dureroase cu Oana Roman și mama ei au fost făcute publice. Femeia pare însă extrem de bolnavă.
07.11.2022 | 14:49
Mioara Roman este de nerecunoscut Cum a ajuns sa arate mama Oanei Roman
Cum arată Mioara Roman, mama celebrei Oana Roman. Sursă foto: cancan.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mioara Roman este internată în prezent la un azil din Snagov. Centrul ales de Oana Roman este unul de recuperare și totodată este și primul centru pentru seniori din România.

Oana Roman, imagini dureroase alături de mama sa, Mioara Roman

Chiar Oana Roman povestea la un moment dat că a ales cu grijă locația unde va sta mama sa, iar luxul este cuvântul cheie. De asemenea, tot vedeta mai spunea și că mama sa vine și acasă în momentul în care se simte mai bine.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, dacă ne uităm la imaginile surprinse de paparazzi de la cancan.ro, s-ar părea că starea de sănătate a Mioarei Roman nu este una prea grozavă.

Fiica lui Petre Roman a fost surprinsă în timp ce își vizita mama la azilul de bătrâni de la Snagov, iar imaginile sunt de-a dreptul răvășitoare.

ADVERTISEMENT

Mioara Roman stă într-un căruț cu rotile, iar Oana Roman a luat-o la o plimbare. Cele două au ajuns în dreptul unor bănci, unde au purtat o discuție.

La un moment dat, Oana Roman a strâns-o de mâini pe mama sa și i-a zâmbit, însă femeia părea că mai mult a ascultat-o decât să îi mai vorbească, conform imaginilor surprize de  cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Mioara Roman a ajuns într-un scaun cu rotile. Sursă foto: cancan.ro / colaj Fanatik
Mioara Roman a ajuns într-un scaun cu rotile. Sursă foto: cancan.ro / colaj Fanatik

Menționăm faptul că Mioara Roman se confruntă cu probleme grave de sănătate și a suferit deja câteva intervenții chirurgicale.

Boala de care suferă Mioara Roman

De asemenea, înainte de a o interna la azil pe mama sa, Oana Roman povestea că aceasta a stat de internată de mai multe ori la spital, iar singurul mod prin care putea să fie tratată și îngrijită constant, era această locație.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește problemele de sănătate ale Mioarei Roman, Oana Roman mărturisea acum ceva timp că cea care i-a dat viață se confruntă cu o serie de degenerări neuronale.

Tot atunci, vedeta susținea că mama sa nu mai este activă și nici conectată la anumite lucruri, motiv pentru care avea nevoie de un ajutor specializat.

”Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme are țin de partea neuronală. Îi afectează starea generală, nu mai e activă, conectată la toate lucrurile. Nu mai e așa rapidă în a înțelege.

Trebuie să facă kinetoterapie, are nevoie de ajutor, nu mai poate să își miște mâna dreaptă deloc. A învățat să mănânce cu stânga”, a povestit Oana Roman la Pro Tv.

ADVERTISEMENT