Life

Mioara Velicu i-a dat replica lui Gheorghe Turda după acuzaţiile acestuia. Ce i-a urat cântăreaţa

Mioara Velicu i-a dat replica lui Gheorghe Turda, după ce artistul a făcut mai multe acuzații la adresa acesteia și a spus că minte referitor la subiectul pensionării sale.
20.05.2022 | 07:39
Mioara Velicu ia dat replica lui Gheorghe Turda dupa acuzatiile acestuia Ce ia urat cantareata
Mioara Velicu i-a dat replica lui Gheorghe Turda după acuzaţiile acestuia. Foto: Colaj Fanatik / Facebook și captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Mioara Velicu a avut prima reacție după acuzațiile lui Gheorghe Turda la adresa sa. Artista de muzică populară a spus că îi urează „cântări cât mai multe”.

Mioara Velicu, reacție după ce Gheorghe Turda a făcut-o mincinoasă

Mioara Velicu a vorbit din nou despre scandalul cu Gheorghe Turda, după ce acesta a acuzat-o că este o mincinoasă.

ADVERTISEMENT

Probabil într-o încercare de a aplana conflictul, artista de muzică populară a declarat că vrea ca colegul său de breaslă să fie sănătos și să poată cânta la cât mai multe evenimente.

De asemenea, aceasta a mai spus că vrea să îl aplaude pe Gheorghe Turda pentru tot succesul său și să se întâlnească la evenimentele muzicale.

ADVERTISEMENT

„Îi urez sănătătate și să îi dea Dumnezeu cântări cât mai multe. Să meargă și să mă întâlnesc cu el în toate spectacolele și să îl aplaud eu pentru succesul pe care îl are”, a spus Mioara Velicu, conform Wowbiz.

Totodată, Mioara Velicu a ținut să precizeze că are spectacole destule și tot ce speră este că poate ajunge la toate și că vocea sa va rămâne la fel, având în vedere că mereu cântă live.

ADVERTISEMENT

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu am spectacole, petreceri private, să îmi ajute Dumnezeu să le pot onora pe toate, să îmi dea sănătate și să îmi lase Dumnezeu vocea pentru că pe unde mă duc cânt numai live”, a mai spus aceasta pentru sursa citată anterior.

De la ce a pornit scandalul între Mioara Velicu și Gheorghe Turda

Totul a început după ce Mioara Velicu a vorbit despre subiectul pensionării sale în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Atunci, artista l-a acuzat pe Gheorghe Turda că i-a grăbit plecarea de la Ansamblul Ciocârlia, iar răspunsul acestuia a fost dat în exclusivitate pentru FANATIK.

„Este o mincinoasă! Minte cu nerușinare, tovarășa Velicu. Ea a trebuit să plece din Ansamblul Ciocârlia, pentru că cererea ei nu a fost aprobată din minister…

Eu eram o rotiță mică pe vremea aceea. A lins toate clanțele la minister. Dar eu, dimpotrivă, nu i-am aprobat cererea de retragere și ea a recunoscut acest lucru și că a plecat în Teleorman la Liviu Vasilică, unde a stat câteva luni. A vrut să fie vedetă, fără să vină la program”, a spus Gheorghe Turda pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT