Life

Mioara Velicu, în lacrimi la tv. Prima apariție a fiicei sale în public: „Ai fost foarte puternică”

Mioara Velicu a trăit cele mai emoționante momente din viața ei, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Interpreta de muzică folclorică a primit o serie de surprize.
08.06.2022 | 15:26
Mioara Velicu in lacrimi la tv Prima aparitie a fiicei sale in public Ai fost foarte puternica
Mioara Velicu a izbucnit în plâns la televizor. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Mioara Velicu a primit recent un premiu pentru activitatea ei muzicală, având 59 de ani de ”vechime” pe scena folclorului românesc.

Mioara Velicu, în lacrimi la televizor

Profitând de această ocazie cu totul specială, Cătălin Măruță a vrut să îi arate recunoașterea față de tot ce a făcut pe plan artistic. La unele dintre surprize nu s-ar fi așteptat niciodată.

ADVERTISEMENT

Mama Mioara, așa cum i mai spun prietenii și admiratorii, a izbucnit în plâns când a revăzut niște imagini cu fostul ei soț, Nicolae Martinescu.

Măruță i-a dus în platoul emisiunii sale o cutie plină cu amintiri, printre care un CD cu Benone Sinulescu, omul care a descoperit-o, dar și medalia obținută de fostul ei soț la Jocurile Olimpice de la Munchen din 1972.

ADVERTISEMENT

„Cel mai frumos CD al meu a fost făcut cu Benone Sinulescu. El mi-a dat cântece, el m-a adus în București. Să îi dea Dumnezeu să fie în Rai și să fie în lumină!”, a spus Mioara Velicu la PRO TV, după ce a văzut o fotografie cu nea Beni.

Când Măruță a scos din cutia cu amintiri medalia regretatului ei soț, interpreta de muzică tradițională nu și-a putut stăpâni lacrimile. Și-a amintit de nunta ei, de cât de mult îl prețuia pe bărbatul care nu se mai află pe acest pământ.

ADVERTISEMENT

„Am strigat da din tot sufletul meu la nuntă. Doamne, nu pot să cred ce îmi faceți. Aveți un complice. De unde aveți toate aceste imagini?”, a declarat, printre lacrimi, artista.

Când a văzut medalia fostului ei soț și fotografia cu acesta de la Olimpiada din 1972, Mioara Velicu a plâns în hohote. Foto: PRO TV
Fata artistei a avut un mesaj emoționant să îi transmită mamei sale. Foto: PRO TV

Fiica ei a apărut pentru prima oară pe micul ecran

Cătălin Măruță a adus aminte apoi de fiica ei, Liliana, care nu a apărut niciodată la televizor. Mioara a spus că poate într-o zi va veni cu ea în emisiune, însă fiicei sale nu îi place lumea televiziunii.

ADVERTISEMENT

Ei bine, Liliana a făcut-o de dragul mamei sale. A înregistrat un mesaj care a făcut-o pe cântăreață să plângă din nou.

„Să ai în spate o carieră de 59 de ani înseamnă foarte mult. Succesul nu vine ușor. Cariera pe care ți-ai construit-o a fost cu multă răbdare și putere.

Ai fost foarte puternică și nu o spun doar eu. Ești o femeie plină de viață și știi cele mai multe bancuri. Îți doresc să fii în continuare apreciată de publicul tău. Te iubim din tot sufletul”, i-a transmis Liliana mamei Mioara.

 

ADVERTISEMENT