Fotbal intern

Miodrag Belodedici, cea mai tare reacție: „Eu țin și cu FCSB, și cu CSA” :)

11.03.2019 | 19:37
Miodrag Belodedici cea mai tare reactie Eu tin si cu FCSB si cu CSA

Miodrag Belodedici, singurul fotbalist român care a câștigat de două ori Cupa Campionilor, cu Steaua București și cu Steaua Roșie Belgrad, are o poziție interesantă în conflictul dintre FCSB și CSA. 

Miodrag Belodedici, cea mai tare reacție

Dacă foștii săi colegi au luat poziții clare, într-o direcție sau în cealaltă, Belodedici a dezvăluit că susține ambele cluburi. Practic, este singurul component al echipei Steaua 86 care se împarte în ambele tabere. Victor Pițurcă, Tudorel Stoica și Marius Lăcătuș au susținut noua echipă a lui CSA din start, în timp ce Gheorghe Hagi, Helmuth Duckadam sau Ilie Dumitrescu au rămas fideli echipei patronate de Gigi Becali.

”O să-i ţinem pumnii lui Hagi să joace băieţii bine, dar acum eu ţin cu FCSB-ul când joacă în campionat. Ţin şi cu CSA-ul. Acum nu poate să fie FCSB şi spectaculoasă, şi productivă, şi cu rezultate. Au avut şi ei momente când au jucat bine şi când nu au jucat bine. O constanţă nu prea am văzut nici la ei, nici la CFR, dar nici la alte echipe.”, a spus Miodrag Belodedici, la Telekom Sport.

Belodedici a castigat de doua ori Cupa Campionilor
Belodedici a castigat de doua ori Cupa Campionilor

Steaua caută promovarea în Liga a 3-a

CSA Steaua a început cu stângul noul proiect. Deși a avut obiectiv promovarea în Liga a 3-a încă din primul an, roș-albaștrii n-au reușit să-l îndeplinească. Steaua a pierdut promovarea în fața rivalei Rapid, motiv pentru care antrenorul Ion Ion a fost dat afară și înlocuit cu Marius Lăcătuș, adus inițal în funcția de manager. Rămasă fără o adversară pe măsură în Liga a 4-a, Steaua domină autoritar în acest sezon și are toate șansele să ajungă în cele din urmă în Liga a 3-a.

De cealaltă parte, FCSB se luptă cu CFR Cluj și U Craiova pentru primul titlu din ultimii trei ani. Roș-albaștrii trebuie să câștige duelul cu Viitorul pentru a nu pierde contactul cu contracandidatele.