Miodrag Belodedici nu dă multe șanse României pentru meciul cu Suedia: “Doar atacanții ne pot salva!” EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Marian Popovici   
în Fortuna
13/11/2019, 15:22
Miodrag Belodedici nu dă multe șanse României pentru meciul cu Suedia: “Doar atacanții ne pot salva!” EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK
Miodrag Belodedici nu dă multe șanse României pentru meciul cu Suedia Doar atacanții ne pot salva! FOTO: Ianis Hagi in meciul de fotbal dintre Suedia si Romania, in cadrul preliminariilor CE 2020, desfasurat pe Friend Arena din Solna-Stovkholm

România joacă împotriva Suediei, vineri, de la ora 21:30, într-un meci decisiv pentru calificarea la Euro 2020. “Tricolorii” evoluează împotriva primelor două clasate în ultimele două meciuri ale grupei și au nevoie de victorie în fața nordicilor pentru a rămâne în cursă. Fostul internațional român, Miodrag Belodedici a vorbit pentru FANATIK despre meciul cu Suedia, fiind îngrijorat de forța echipei scandinave. 

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,48 este cota pentru “peste 3,5 goluri” la meciul Franța – Moldova. Vezi aici toate cotele!

Miodrag Belodedici nu dă multe șanse României pentru meciul cu Suedia: “Au o forță extraordinară”

Actualmente, membru al Comisiei Tehnice a FRF, Miodrag Belodedici este de părere că doar atacanții ne pot salva în confruntarea cu Suedia, care este un adversar foarte puternic: “Sincer, va fi un meci foarte greu împotriva Suediei. Au o forță extraordinară. Fotbalul de acolo a crescut mult în ultimii ani, ați văzut și dumneavoastră. Și Suedia e o echipă care a jucat sferturi la Campionatul Mondial. 

Dar avem o șansă. Bineînțeles că o avem și eu mizez pe atacanții noștri, cred că doar ei ne pot salva. Trebuie să câștigăm, va fi o atmosferă extraordinară și pe stadion și cred că putem câștiga însă va fi foarte foarte greu”, a spus Belodedici pentru FANATIK.

Miodrag Belodedici a avut coșmaruri după meciul dintre România și Suedia din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din 1994.

Miodrag Belodedici nu dă multe șanse României pentru meciul cu Suedia Doar atacanții ne pot salva! EXCLUSIV
Miodrag Belodedici nu dă multe șanse României pentru meciul cu Suedia Doar atacanții ne pot salva! FOTO: Miodrag Belodedici,Razvan Burleanu

“De la bun început vă spun că eu nu am ratat penalty”

Belo a ratat atunci ultimul penalty al României și intervenția lui Ravelli, portarul Suediei la acea vreme, a trimis echipa scandinavă în semifinalele Campionatului Mondial: “De la bun început vă spun că eu nu am ratat penalty, Ravelli l-a apărat. S-a dus exact acolo unde am tras. Mama ei de treabă! Eram și ultimul…mohican”, a rememorat Belodedici pentru FANATIK.

România este obligată să câștige meciul împotriva Suediei pentru a rămâne cu șanse de calificare la Euro 2020 din preliminariile clasice. “Tricolorii” au și posibilitatea de a avansa la turneul final din barajul din Cupa Națiunilor. Arena Națională este sold-out pentru cel mai important meci al naționalei din anul 2019.

  • 55 de selecții are Belodedici pentru România
  • 2000 este anul în care Belo s-a retras de la națională
Închide ×