Fotbal intern

Miodrag Belodedici o atenţionează pe FCSB! “O echipă are nevoie de un căpitan”

05.09.2018 | 19:13
Miodrag Belodedici o atentioneaza pe FCSB O echipa are nevoie de un capitan

Miodrag Belodedici a tras un semnal de alarmă pentru FCSB după ultimele mutări de la echipă. La ultimul meci din Liga 1 Betano, egalul cu FC Botoşani, scor 2-2, Bogdan Planic a purtat banderola de căpitan după ce Florin Tănase a pierdut acest rol la vicecampioana României.

Fostul internaţional român a comentat situaţia de la FCSB şi a declarat că vicecampioana României nu are în acest moment un căpitan pentru o perioadă mai lungă. Miodrag Belodedici a susţinut că jucătorii nu ar trebui să fie afectaţi de acest lucru, dar că orice echipă are nevoie de un căpitan stabil.

Miodrag Belodedici o atenţionează pe FCSB

Miodrag Belodedici o atenţionează pe FCSB. “Eu la FCSB, la Steaua, n-am fost să văd cum stau lucrurile. Dar, am văzut că tot schimbă căpitanii la Steaua și asta înseamnă că nu au căpitan pentru o perioadă lungă. Este și Bălașa, este și Pintilii, este și Planic, îi schimbă. Jucătorii n-ar trebui să fie afectați de aceste schimbări, dar o echipă are nevoie de un căpitan. Așa, dacă sunt schimbați înseamnă că se întâmplă ceva. Bogdan Planic este un jucător bun dacă a ajuns să fie căpitan de echipă la FCSB”, a declarat Miodrag Belodedici pentru o televiziune de sport.

Fostul mare fotbalist a analizat-o pe Serbia, adversara României din Liga Naţiunilor, şi a susţinut că deşi au mulţi jucători buni care joacă în Vestul Europei, puţini dintre aceştia dau randament şi la naţională. “Sunt foarte mulți sârbi care joacă în Vest. Numai că au prea mulți jucători buni. Așa au spus și ei, ’avem foarte mulți jucători buni care joacă în străinătate’. Dar, trebuie să joace și pentru națională. Și ei se întreabă de ce nu evoluează la fel de bine și la prima reprezentativă”, a mai precizat Miodrag Belodedici.

Cum a ajuns Bogdan Planic să fie căpitanul FCSB

Bogdan Planic este noul căpitan al celor de la FCSB, iar Nicolae Dică a dezvăluit cum s-a făcut alegerea“Pintilii, știți foarte bine, el nu mai dorește să fie căpitanul echipei. Da, va rămâne Planic. Hotărârea a fost luată într-o discuție cu Mihai Stoica și cu patronul echipei, legată de schimbarea căpitanului echipei. Și mai multe nu vreau să comentez”, a susţinut Nicolae Dică.

Mihai Pintilii a refuzat banderola

Anamaria Prodan a susţinut că Mihai Pintilii a fost alegerea lui Gigi Becali pentru postul de căpitan, însă mijlocaşul a refuzat oferta patronului FCSB. Totul a pornit după ce fotbalistul a pierdut banderola în favoarea lui Denis Alibec, la scurt timp după ce acesta a fost adus de la Astra. “Şi Pintilii este îngrozitor de mândru. El merita să fie căpitanul Stelei până se lăsa de fotbal. El este un om atât de aparte, rar se nasc astfel de oameni! Când Gigi i-a luat banderola, Pintilii a zis: “OK, dacă asta e decizia, aşa să fie! Dar eu nu o să o mai iau”. Gigi ştie asta”, a declarat Anamaria Prodan pentru PRO X.

Miodrag Belodedici o atenţionează pe FCSB
Miodrag Belodedici o atenţionează pe FCSB