Fotbal intern

Miodrag Belodedici, revedere emoționantă cu Dejan Savicevic! ”Am avut doi ani şi jumătate superbi împreună”. Video

08.09.2018 | 00:23
Miodrag Belodedici a avut parte de o revedere emoționantă cu fostul său coechipier de la Steaua Roșie Belgrad, Dejan Savicevic, înaintea meciului cu reprezentativa Muntenegrului

Fostul internațional Miodrag Belodedici, care în prezent lucrează în cadrul Federației Române de Fotbal, a avut parte de o revedere emoționantă cu fostul său coechipier de la Steaua Roșie Belgrad, Dejan Savicevic, înaintea meciului cu reprezentativa Muntenegrului, din prima etapă a Ligii Națiunilor.

Miodrag Belodedici și Dejan Savicevic, președintele Federației Muntenegrene de Fotbal, s-au întâlnit la dineul desfășurat înaintea meciului de pe stadionul Ilie Oană încheiat la egalitate, scor 0-0. Cei doi fotbaliști au câștigat împreună Cupa Campionilor Europeni cu Steaua Roșie Belgrad în sezonul 1990-1991.

Miodrag Belodedici, revedere emoționantă cu Dejan Savicevic: ”Mi-era dor să-l văd”

”Am luat cina cu prietenii mei, cu Răzvan, am vorbit despre problemele pe care le avem noi, pe care le au ei. Suntem prieteni buni. Cea mai frumoasă amintire cu Belodedici este cu siguranţă finala Cupei Campionilor şi victoriile pe care le-am obţinut apoi în cupele europene. Am avut doi ani şi jumătate superbi împreună la Steaua Roşie Belgrad. Sigur că mi-a fost dor de el, a fost un jucător extraordinar și este un om deosebit, un băiat de ispravă”, a declarat Dejan Savicevic pentru Telekom Sport.

Miodrag Belodedici a avut parte de o revedere emoționantă cu fostul său coechipier de la Steaua Roșie Belgrad, Dejan Savicevic, înaintea meciului cu reprezentativa Muntenegrului
Miodrag Belodedici a avut parte de o revedere emoționantă cu fostul său coechipier de la Steaua Roșie Belgrad, Dejan Savicevic, înaintea meciului cu reprezentativa Muntenegrului

”Mi-era dor să-l văd, nu ne-am văzut de atunci, de ultima dată când au venit aici, dar am fost şi eu la Muntenegru în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia. Dar mi-era dor şi chiar vorbeam că ce bine că nu joacă el astăzi. Avem amintiri multe multe şi frumoase, am fost 3 ani, 3 ani şi jumătate împreună la Steaua Roşie Belgrad şi avem amintiri frumoase. Trofee, în fiecare an avem câte un trofeu şi naţional, şi internaţional, am avut […] Şi ei au probleme ca și noi, fotbalul lor au la fel, probleme cu cluburi, cu copiii, creşterea jucătorilor, ca şi noi”, a spus Miodrag Belodedici după revederea emoționantă cu Dejan Savicevic.

Fără Chiricheș și Pintilii la Belgrad?

Reprezentativa a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în compania Muntenegrului, în prima etapă a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor. Partida s-a disputat fără spectatori, ca urmare a unei suspendări dictate pe parcursul preliminariilor Campionatului European din 2016.

În următorul meci, România va întâlni Serbia, luni, 10 septembrie, la Belgrad. Căpitanul Vlad Chiricheș și mijlocașul Mihai Pintilii s-au accidentat la întâlnirea cu Muntenegru și sunt incerți pentru partida următoare.

Selecționerul Cosmin Contra spune că planul său tactic a fost dat peste cap de  accidentarea lui Vlad Chiricheș din prima repriză, dar și de cea a lui  Mihai Pintilii din a doua repriză. Chiricheș are o accidentare mai gravă decât Mihai Pintilii. Mâine vor fi testați amândoi. Păcat că ne-au dat peste cap aceste accidentări. Dacă nu se accidenta Mihai, îl băgam pe Țucudean. Am dominat acest meci de la un capăt la altul, dar ne-a lipsit limpezimea. Nu am avut-o și nu ne-am creat multe ocazii. Ei au jucat la egal, fragmentau mult jocul. Mergem la Belgrad să facem un rezultat bun. Vom încerca să ne recuperăm acum și să facem meciul nostru cu Serbia, a afirmat Contra la finalul întâlnirii de la Ploiești.