Fotbal intern

Miodrag Belodedici, verdict în scandalul dintre Gigi Becali și Armată: ”Asta este continuatoarea Stelei”

24.03.2021 | 20:06
Miodrag Belodedici verdict in scandalul dintre Gigi Becali si Armata Asta este continuatoarea Stelei
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Miodrag Belodedici a dat verdictul în scandalul dintre Gigi Becali și Armată în ceea ce privește continuatoarea Stelei și consideră că FCSB are acest drept.

Finanțatorul echipei din Liga 1 se judecă cu juristul CSA Steaua, Florin Talpan, în mai multe procese privind marca, palmaresul, tradiția, istoria sau culorile clubului din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Procesele dintre  CSA Steaua și FCSB continuă, iar discuțiile dintre cele două entități sunt departe de a fi terminate. Asta deși au trecut deja aproape 7 ani de când instanța a decis că echipa lui Gigi Becali nu mai are voie să poarte denumirea Steaua București.

Verdictul lui Miodrag Belodedici în scandalul dintre Armată și Gigi Becali

Legendarul jucător de la Steaua București, Miodrag Belodedici, câștigător al Cupei Campionilor Europeni, se arată nemulțumit de faptul că gruparea roș-albastră a fost ruptă în două și a dat un verdict dur pentru Armată considerând nu are dreptate în conflictul cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Mă enervează tot ceea ce s-a întâmplat. Că acum sunt două cluburi. Mă surprinde cum a ajuns Steaua să piardă echipa, numele, să retrogradeze și să dispară. E foarte ciudată situația. Suporterii suferă și este foarte rău să împarți în două totul.

Pițurcă, Stoica și Boloni au plecat pe bani în străinătate. Clubul a luat bani, asta e problema. Mulți jucători au fost vânduți, au fost în grupele Ligii Campionilor. Asta e întrebarea care mă frământă, unde sunt acei bani pe fotbaliștii vanduți?”, a declarat Belodedici la Gold FM.

ADVERTISEMENT

Belo vrea ca FCSB să redevină Steaua

”Efortul lor, al lui Oprița și Ogăraru, trebuie să fie mai mare din punct de vedere financiar. Nu știu cât pot ține clubul. Trebuie să găsească pe altcineva. După parerea mea, FCSB este considerat că e clubul din Ghencea. Foarte mulți consideră că FCSB este continuatoarea Stelei și așa este.

Odată, jucătorii au fost la Steaua, doar că s-a schimbat numele. Aceeași echipă, dar cu alt nume. Nu știu dacă CSA reușește să ajungă în Liga 1, doar dacă vine cineva cu foarte mulți bani. Nu îi văd să țină pasul. Eu țin cu FCSB când joacă și țin și cu CSA când joacă.

ADVERTISEMENT

Pe CSA o recunosc mai mult ca Steaua, pentru că au stema pe piept, pentru că a fost și a mea. Îmi bate inima mai repede. Aș vrea ca FCSB să ia din nou numele înapoi și să se întoarcă totul cum era. Ar fi bucuria mea cea mare”, a mai spus Belodedici.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,30 este cota pentru „U Craiova marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT